Jenő
-3 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lenyűgöző képeket készített Hongkongban a fotós Peter Steinhauer a bambuszból készült állványzatokról, amelyekkel magas felhőkarcolókat is építenek (Mi mást építenének Hongkongban?). A bambuszrúd könnyen vágható, és elég egy erős műanyag gyorsrögzítővel összekötni, így villámgyorsan tudnak vele dolgozni.

  Szerzőijogi okokból ide csak egy saját képet illesztettem be Hongkongból, Peter Steinhauer a művészi fotóiért át kell kattintani a Quartz nagyképes galériájába, itt van!

 • Egy magára valamit is adó vállalkozó igyekszik a lehető legkellemesebb légkört kialakítani az ügyfeleivel a további együttműködés reményében - no meg azért is, mert az ember alapvetően jobban érzi magát, ha kedves másokkal. A Pomázi Ipartelepen működő autószerelő-műhelyben azonban sikerült félreérteni a kellemes légkör kialakításának mikéntjét, az arra közlekedőket az alábbi tábla fogadja:

  Olvasónk fel is tette magának a kérdést, vajon mi lehet a kapcsolatépítés következő lépése?

  Azoknak, akiknek bejön a stílus, gondolom már készítik a táblák változatait: CSAK KÉSZPÉNZ TEBUZI, SZÁMLÁVAL DRÁGÁBB TEBUZI...

 • Hogy a Magyar Távirati Iroda, az MTI mikor milyen külföldi hírügynökségektől szerzett fotók közlését tartja közérdekűnek, azon sokszor nehéz kiigazodni, és itt most nem a politikai okokra gondolok. Hanem például arra, hogy megjelent és bármely magyar sajtótermék számára felhasználhatóvá vált a "Növényekből készített ruhák Kolumbiában" című fotósorozat a kolumbiai Cali városában megrendezett Biodivat divatbemutatóról, amelyen, ki sem tudnák találni, nők növényekből készített ruhákban vonultak fel a kifutón. (Sajnos csak nők, így sokkal nehezebb idecsempészni egy rossz szóviccért valahogy Növényi Norbert nevét, de azért megpróbálom.)

  És ha már így alakult, a fenti képre kattintva önök is végiglapozgathatják, mit is jelent az, hogy biodivat. Bár akit csak az esküvői divat érdekel, jobb, ha nem is kattint, mert az ana-nászruhák hiányoznak a kollekcióból.

  Egyébként azt a szót, hogy GYÜMÖLCSÖZŐ, nem a rossz szóviccekért felelős bizottság használta először, hanem a Biofashion márka a saját honlapján, arra utalva, úgy teszik még gyümölcsözőbbé a divattervező diákok munkáját, hogy előadásokat és workshopokat is szerveznek nekik. 

 • Igen, a Für Elise gumicsirkén.