Zelma, Rajmund
-5 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Miközben az amerikai kormányzati leállás már több minint harmanc napja tart, addig egy arizonai állami képviselő azt találta ki, hogy pornóadóval szállna be a déli határra tervezett fal építésébe. 

  A Gail Griffin nevű republikánus képviselő által benyújtott törvénytervezetben az áll, hogy egy pornóblokkoló szoftver telepítésére kötelezné a számítógépeket és mobilokat forgalmazókat, és ezt a szoftvert csak húsz dollárért cserébe lehetne feloldani. A befolyó pénzt aztán a fal építésére lehetne fordítani, de a szolgáltatók természetesen húsz dollárnál többet is felszámolhatnának. 

  Gail Griffin
  Gail Griffin

  (Gizmodo)

 • A csodák észlelése tetszőlegesen behelyettesíthető ufóészlelésekkel, vagy a jeti és hasonló jószágok megpillantásával. (Az eredeti innen, csak magyarítottam a feliratokat rajta.)

  50439931 1943523342364317 3507085378391638016 n
 • clkeee

  Vannak dolgok, amiket nem érdemes túlmagyarázni, azt hiszem ez is ilyesminek számít, szóval csak nézzék meg ezt a videót! (Mashable)

 • Megérkezett az első abból a 21 trolibuszból, ami a tesztek után megkezdheti a szolgálatot Budapest utcáin. Az új Solarisok rászolgálnak a nevükre, mert még az előző szériánál is jobban hajaznak valami tudományos-fantasztikus film járműveire. 

  A 64 fő befogadóképességű szóló trolibuszok közül mindegyik alacsony padlós.