Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az immár 63 éve Barbie-babákat gyártó Mattel az elfogadás és a tolerancia jegyében újabb kollekciót fog a piacra dobni. 

  00572517 000001
  Fotó: Mattel via Bestimage

  A márka első hallókészülékkel rendelkező Barbie-jának megjelenésétől kezdve a pigmenthiányos bőrbetegséggel küzdő Ken babáig minden megtalálható a képek tanúbizonysága szerint. A 2022-es termékcsaládban fellelhető lesz még tolószékes, illetve művégtaggal rendelkező figura is. Ezekkel a cég arra szeretné ösztönözni a gyerekeket, hogy olyan babákkal játszanak, amelyek nem hasonlítanak rájuk, hogy ezzel segítsenek nekik megérteni a befogadás fontosságát.  

  Barbie testalkatán is változások történtek a cég elmondása szerint. A kisebb mellkastól kezdve a teltebb testalkatú, valamint a karcsú és kevésbé izmos férfi babákig az új játékok célja, hogy jobban reprezentálják a különböző testalkattal rendelkező személyeket.

  via (cnn)

 • Mint azt mi is megírtuk, a népszerű amerikai énekesnőről rövidesen kendőzetlen betekintéstű dokumentumfilmet készít a Netflix. 

  GettyImages-1293960067
  Fotó: Pool / Getty Images Hungary

  A filmstúdiók amúgy is kedvenc témája az elmúlt években feldolgozni a szórakoztatóipar legkülönfélébb szereplőinek változatos és néhol hajmeresztő életútjait. Érthetően a popszakma egyik legismertebb előadónője sem maradhatott ki a sorból, bár ezúttal látszólag nem csak JLo életének botrányokkal teli időszakát fogják körbejárni.

  A kedvcsináló ígérete szerint megismerhetjük az anyát, a nőt, a szeretőt, és betekintést nyerhetünk a hírnévvel járó nehézségek világába is.

  Hafltime (Félidő) címmel érkező alkotás június 14-től lesz megtekinthető a streamingszolgáltató kínálatában.