Viola
-6 °C
-2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ma reggel a 4-6-os villamos egyik megállójánál a szokásos "következő megálló"-szöveg helyett valami egészen más hangzott el, mégpedig ez:

  Azaz: "Maga egy gyönyörű ember, és egy csodálatos személyiség"

  És nem arról van szó, hogy valaki magához ragadta a mikrofont és engedett a benne buzgú téli szeretethullámnak (5 nappal karácsony előtt ezt eléggé kétlem), hanem ez egy idézet volt a Rossz versek című magyar filmből, a szöveget pedig maga a rendező/főszereplő, Reisz Gábor hangján szólalt meg.

  A Rossz verseket december 27-én mutatják be a magyar mozik. Mi már rengeteget írtunk róla.

 • Ő ugyanis fogta magát, és a pár nap múlva esedékes 70. születésnapja apropóján szervezett bulira csináltatott magának egy olyan öltönymellényt, aminek a hátára

  rá van írva az összes film, amiben valaha szerepelt.

  A vasárnapi bulin azért valószínűleg így sem ez volt a legnagyobb látványosság, hiszen nemcsak ő maga volt ott, hanem például Magic Johnson, Whoopi Goldberg, George Lucas, Spike Lee és Anne Hathaway is.

  (via)

 • 20140916majka-curtis1

  Na nem azzal, hogy elment arra a jótékonysági eseményre, amit állami gondozott és halmozottan fogyatékkal élő gyerekeknek szerveztek, és aminek ő lett volna a díszvendége, és ott olyan átéléssel adta elő a Belehalokat, nem. Hanem azzal, hogy nem ment el.

  Az eseményt a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja (DEKOM) szervezte december 16-ra, amikor is közel 300 állami gondozásban, illetve fogyatékkal élő gyermeknek és felnőttnek vitt karácsonyra játékokat, csokoládét, tartós élelmiszereket. Úgy volt, hogy Kislétára, Nyírbátorba és Nyírbogátra Curtis is az orvosokkal tart, de csak nem jött össze neki a dolog, pedig helyben volt, szombaton este pont Debrecenben lépett fel, csak aztán másnap nem jelent meg az induláskor, a telefont nem vette fel, satöbbi.

  A Borsnak dr. Késmárky András, a DEKOM elnöke mesélte el, hogy nagyjából egy hónappal az esemény előtt személyesen Curtisszel egyeztettek, aki el is fogadta a felkérést, sőt az előtte lévő napokban azt üzente, hogy még izgul is, milyen lesz majd a program.

  Nagyon kellemetlen volt megmagyarázni az otthonokban Curtis távolmaradását. Ezeknek a gyerekeknek egész évben két ünnep van, a gyereknap és a karácsony, amiket mi viszünk el számukra. Eddig mindenki meg is jelent, miután elvállalta a felkérést, de ha Curtis csak ír egy SMS-t, vagy bármilyen módon lemondja a programot, azt is el tudjuk fogadni. A legszomorúbb, hogy minden intézmény műsorral készült. Curtisnek is.

  Nu, ennyi a sztori, tanulság nincs. (via)

 • Lett neki ugyanis saját szócikke, amelyből kiderül, hogy az O1G egy 2018-ban indult mozgalom, a szimbóluma pedig 2018 decemberében tűnt fel először, és azóta a tüntetésekkel terjed.

  o1g.PNG
  Fotó: Wikipedia

  A cikk írásakor éppen 7 változtatás várt ellenőrzésre, úgyhogy kíváncsian várom, hogy mennyire lesz bő lére eresztve mondjuk egy hét múlva az O1G-saga. Ha addig nem törlik. 

  Lazán kapcsolódik, hogy az orbanegygeci.hu-t amúgy nem engedték bejegyeztetni a napokban, az o1g.hu viszont már tavaly december óta regisztrálva van, csak egyelőre még nem él.