Vilhelmina
11 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Beiktatták a cselgáncsozó Hírességek Csarnokába az 1992-es olimpián 95 kilogrammban aranyérmes Kovács Antalt. A sportág első magyar olimpiai és világbajnokának a tízszeres vb-győztes Teddy Riner adta át az oklevelet a csütörtökön kezdődő bakui világbajnokság helyszínén.

     (Via MTI)

 • A diogenes1001 tumblr egy friss posztjában jelent meg a fotó, amin egy Orbán Viktor nevére szóló parkolóhely van, keresetlen kifejezések hosszabb sorával és háttérben az ikonikus felcsúti arénával kísérve.

  Szerkesztőségünk tagjai sajnos a sokak által talán optimálisnak gondoltnál ritkábban járnak hazánk egyik (ha nem a) legdinamikusabban fejlődő kistérségében, szóval saját szemünkkel egyelőre nem tudtunk meggyőződni a kép valódiságáról. Képszerkesztő kollégánk, a messze földön híres Szarvas első ránézésre azt mondta, a kép nem fotosoppolt, de pontosabban még nem elemeztük ki.

  Erős gyanúnk amúgy, hogy ha valódi is a fotó, nem állandó parkolóhelyről lehet szó, hanem valami alkalmi eseményen készülhetett, legalábbis a háttérben, néhány pixelnyi méretben látható emberek úgy tűnnek, mintha ünnepségre jöttek volna. 

  Frissítés: Már meg is van a megfejtés, a képet a Reuters fotósa készítette, 2015-ben ebben a cikkben már szerepelt. Ez azt a gyanút erősíti, hogy a 2014-es felcsúti stadionavatón készülhetett a kép.

 • Állítsanak bármit a cápás filmek, ha egy cápának lehetősége van választani egy hal és aközött, hogy beugorjon a csónakba kettéharapni a horgászt (hacsak nem Jason Stathamről van szó), akkor az előbbit választja. 

 • Már áprilisban áradoztam erről a képről, amikor a rendőrök elfogták a debreceni férfit, aki kétszer adta el a lakását. Most ismét a szemem elé került, mert lezárták az ellene indult nyomozást. Naponta több tucat rendőrségi fotót látok, de az idén még mindig ez a kedvencem.

  N4042402 1
  Fotó: Police.hu

  Az egész úgy tökéletes ahogy van, a rózsás viaszosvászon terítővel, a szocialista textilipar archetipikus falvédőjével, és azzal a sejtelmes fekete folttal az asztalon, amiről nagyon remélem, hogy egy micisapka lehet.