Szilárda
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tényleg rettenetesen ronda, nézzék meg, hogy néz már ki ez:

  DuVFk1wX4AAVZM1
  Fotó: Twitter / Windows

  A ronda pulcsit amúgy a Windows 95 ihlette, és mindazok ellenére, amit eddig leírtam róla, természetesen

  kell

  Főleg mert ha ilyet visel az ember, simán ráfoghatja az újabb szociális helyzetben produkált teljes összeomlását arra, hogy beütött a kékhalál. Amúgy ha önök is szeretnének ilyet, itt lehet próbálkozni, de valószínűleg nem túl nagyok a nyerési esélyek.

 • Képernyőfelvétel (792).png

  Egy olvasónk küldte ezt a videót, amin az látható, hogy a kormány egyik propagandatévéjében a műsorvezetők még a nevét sem tudják a kollégáknak.

  Rácz Zsuzsanna és Nehéz Attila vezeti a műsort, Rácz Zsuzsanna így konferálja fel a lapszemlét: "A mai újságokat és az online felületeket pedig Domos M. Mariann nézte át nekünk."

  Itt csak három dolog nem stimmel:
  1. A Domos valójában Dobos
  2. Az M. rossz helyen került megemlítésre
  3. A Mariann valójában Marianne

  #a_szakma_krémje

 • Mutatunk valamit, tessék eldönteni, hogy fideszes pártközleményről vagy a függetlenek tartott/hitt/röhögve emlegetett Nézőpont intézet gyorsjelentéséről van szó!

  Az ellenzéki pártok öncélú akciójáról van szó

  Az elmúlt két nap során a maroknyi ellenzéki politikus és szimpatizáns által szervezett, agresszív tüntetések nem ügyekről, hanem az ellenzék láthatósági versenyéről szóltak. Az ősz folyamán csak magukkal és szűk rétegek témáival foglalkoztak az ellenzéki pártok, ezért a választói érdeklődés figyelméből kikerültek. Érthető, hogy a parlamenti ülésszak végén (legközelebb februárban folytatódik a törvényhozás) az ellenzéki választóknak meg akarták mutatni, hogy egyáltalán létezik ellenzék.

  A Munka Törvénykönyve vagy a CEU ügye tehát csak ürügye volt a tiltakozásnak, valójában nem közcélú kezdeményezésről, hanem az ellenzéki pártok öncélú akciójáról van szó. Mivel előreláthatóan a 2019-es májusi EP-választáson az ellenzéki pártok önálló listával indulnak, s a várhatóan alacsony részvétel miatt a törzsszavazóik jóindulatán múlik bejutásuk, jövőre is hasonló látványos, de tartalmatlan és öncélú akciókra lehet számítani. Ugyanakkor a botránykeltés, az erőszakalkalmazás, a törvényellenesség, s a magas népszerűségű rendőrséggel való konfrontálódás veszélyes eszköz, amely nemcsak a kormánypárti és a pártpreferencia nélküli választókat zavarja, de az ellenzék támogatóinak mérsékeltebb részét is elriasztja.

  Ez meg mi?

  • 927
   A = B
  • 292
   Hivatalos fideszes kommüniké
  • 126
   A Nézőpont jelentése
 • Támogatás szintjén legalábbis biztosan, a Gustave Tiger ugyanis bejelentette, hogy aki szerepel a Ripost pénteki, általunk is kitárgyalt címlapján, az természetesen

  ingyen mehet majd be a jövő csütörtöki, GUSTAVE TIGER x Mayberian Sanskülotts koncertre.

  A koncert amúgy itt, ha valakit érdekel, vagy ha valaki

  • A Fő Provokátor,
  • A Tábladobáló,
  • A Benzines,
  • vagy A Padokat Kitépő Vandál,
  • (vagy Lev Tolsztoj).

  Ebben az esetben egyébként arra kérik az illetőt, hogy mondja be, hogy ő mondjuk A Padokat Kitépő Vandál, úgyhogy ezek után kíváncsian várom, hány A Padokat Kitépő Vandál fog majd bejelentkezni a koncert előtt.