Illés
17 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jenny McCarthy, volt Playboy-nyuszi, színésznő, tévés celeb, és nem utolsósorban az oltásellenes mozgalom egyik vezéralakja a minap a Facebook oldalára tett ki egy videót azzal, hogy itt a bizonyíték, a lakásában szellemek kísértenek, ergo azok igenis léteznek. A videót itt lehet megnézni, azt látni rajta, hogy Jenny molyol valamit a tükör előtt, aztán jobbra el, majd a tök üres szobában egyszer csak megszólal a zongora, jól kivehető a dallam. Jenny erre elkezd sikoltozni, hogy VALAKI játszik a zongorán, úristen, mind meghalunk.

  Tényleg kísértet? Vagy valami gagyi horror vírusreklámja? Sokkal jobb: a Google Home okosotthon-vezérlő központ újraindult, és ezt a dallamot játssza minden rebootolásnál. 

 • Akár egy Avengers-film beharangozó plakátja is lehetne, de nem az, egy amerikai viharvadász kapta el a pillanatot a Manhattanre lecsapó zivatarban:

  - A weather photo that had eluded me for far too long! - #Lightning striking the #FreedomTower in #NYC earlier today.....

  WeatherGoingWILD (@weathergoingwild) által megosztott bejegyzés,

 • Speciális festést kaptak a gyári Renault-k a hétvégi Német Nagydíjra, mindkét francia kocsi orrára odakerült ugyanis két csillag és a francia zászló, amivel a második világbajnoki címét szerző francia válogatott előtt tisztelegnek.

  A Renault 2005-06-ban volt világbajnok az F1-ben, jelenleg elég messze állnak egy újabb címtől, úgyhogy marad nekik az, hogy a futball-címekkel díszítsék a kocsit.

 • Ennek örömére hallgassuk is meg az R.E.M.-től a Man on the Moont, ami ugyan a címére rácáfolva csak nagyon érintőlegesen foglalkozik a NASA fantasztikus sikerével, de hát annyi baj legyen.