Dániel, Daniella
16 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Elég sok mindent lehet találni a tengerparton, ha ott kezd el homokozni az ember, de az azért minden bizonnyal nem túl gyakori élmény, hogy egy jegygyűrű kerül elő, egy ír strandon azonban pontosan ez történt a múlt héten.

    Ann Busch két kislányával volt kint Portsalon strandján, éppen homokvárat építettek, mikor felbukkant a karikagyűrű, belsején "Maria" felirattal és egy dátummal. A két lány természetesen nagyon belelkesedett a dologtól, Busch viszont gyakorlatiasabban állt hozzá az egészhez, először a környéken kezdett el kérdezősködni, aztán mikor ez nem vezetett eredményre úgy döntött, hogy felteszi Facebookra, és az internetre bízza a dolgot.

    Eleinte nem úgy tűnt, hogy sikeres lesz az akció, de végül felbukkant a tulajdonos, akit szemfüles sógora jelölt meg a bejegyzés alatt. A férfi elmondta, még június végén hagyta el a gyűrűt a parton, és hiába keresték, nem is találták meg.

    Már elkönyvelte magában, hogy sose látja többé, pedig 15 éves házassága alatt egyszer sem hagyta még el, ekkor azonban jött a Facebook-bejegyzés, így a férfi hamarosan visszakapja majd a gyűrűjét.

    (BBC)

  • Ezzel jól el is spoilereztem Conan O'Brian Comic Conra kiadott videójának lényegét, de ettől még vicces, már önmagában a borzasztó teszkógazdaságos szuperhős-kosztümök miatt is: