Endre, Elek
17 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Őszinte szavak ezek. A fehérvári Mol Vidi FC márkanevű futballcsapat játékosa, Pátkai Máté bírta kiejteni a kicsi száján azokat pár perccel a kedd esti BL-meccs után, amelyen az egykor UEFA-kupadöntős csapat 2-1-es győzelemmel, 3-2-es összesítéssel kiejtette a luxemburgi Dudelange csapatát. Elsőre nagyon nevettem, hogy bravó, ha már focizni nem sikerül, legalább nyilatkozni, azt tud.

  De aztán rájöttem, hogy valójában tökre értékelni kell ezt a nyilatkozatot. Azt, hogy egy győztes meccs után is önkritikusan és nagyjából reálisan látni a csapata úgynevezett teljesítményét. Szóval igen, ha a pályán nem is, az értékelésben legalább jól teljesített Pátkai, majd egyébként nem sokkal később Kovácsik Ádám, a csapat kapusa is, aki szintén nagyon visszafogott és indokoltan szerény volt.

  K EPA20170713142
 • Az Ubisoft úgy döntött, hogy a telefonos játékként hasító (500 millió letöltést elérő) Hungry Shark Worldöt konzolokra is elérhetővé teszi:

  A játék lényege, hogy a kiválasztott cápánkat minél nagyobbra hizlaljuk és folyamatosan fejlesszük: egy idő után például már ágyukkal vagy hátrakétákkal is felturbózhatjuk őket, hogy a lehető leghatékonyabban zabáltassunk fel vele mindent, amit él és mozog.

 • Virginia állam északi részén valakinek nagyon drága hétvégéje volt, legalábbis a Fairfax megyei rendőrség szombati twitje alapján, ami szerint valaki pénteken elvitte a szalonból a közel 300 ezer dolláros, vagyis jó 80 millió forintba kerülő McLaren 720S-t, amit egy nappal később már fel is csavart egy fára.

  azl1wyn7qfqbz7o9gcjb.png

  A rendőrség közlése szerint „a sebesség” miatt történt a baleset, vélhetően a tulaj szerette volna gyorsan kipróbálni, mit is tud a 341 km/h-s maximális sebességre képes gép, ami fölött aztán elvesztette az uralmát.

  via Jalopnik

 • Kínrím után jöjjön egy remek fotó, amit készítője „el poder de un libro”, vagyis „egy könyv ereje” megjegyzéssel tett ki.