Móric
14 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Önkéntesek szereplésével mutatta meg az Országos Mentőszolgálat, hogy mi történik azután, hogy buliból, ittasan, kocsival hazafelé tartva balesetet szenved egy fiatalokból álló társaság.

    A fiatalok döbbent csendben nézték végig a szituációt, ami sokaknak könnyeket csalt a szemébe.

  • Kenneth McAlpine három szezonban indult összesen hét Forma-1-futamon még az 1950-es években. A brit pilóta mindhárom évben a Connaught Engineering csapatában szerepelt, legjobb eredménye egy 13. hely volt az 1953-as Német Nagydíjról.

    McAlpine később támogatóként folytatta a csapat mellett, ami 1958-ban szűnt meg, a kocsijaikból Bernie Ecclestone is vásárolt.

  • Tavaly hunyt el Chris Cornell, generációja egyik legjobb énekese, akit olyan hanggal áldott meg a sors, hogy a pop/rockzenén belül tulajdonképpen mindent el tudott volna énekelni, ha úgy van kedve, és énekelt is nagyon sokféle dolgot. Egy 2013-as koncerten például a U2 One című nótáját, de a Metallica One című számának szövegével. És állati jó lett.

  • Ezt a szöveget ragasztották ki az ajkai kórházban, ahol minden orvos felmondott az intenzív osztályon, de a Állami Egészségügyi Ellátó Központ szerint minden nagyon szuper, nem kell senkinek sem kell aggódnia: