Lenke
17 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Dárdai Pál lett Mészáros Lőrinc vadonatúj  sportszermárkájának, a 2Rule-nak a reklámarca, és itt a reklám is a két főszereplővel, Dárdaival és a turullal, bár az üzenet nem annyira világos, mi is akar lenni.

  vlcsnap-2018-07-22-14h52m09s486.png

  Dárdai rémálom közben forgolódik az ágyban, sportágak villannak fel (kerékpár, úszás, kézilabda, futball – nyilván ide törnének be a 2Rule-lal) aztán az álmából felriadó, kocsiba pattanó Dárdait egy megelevenedő fémturul kezdi követni (üldözni?), hogy aztán egy stadionban kössenek ki (ide már három turul érkezett...), ahol Dárdai is szárnyakat kap.

  Az effektek, a zene, mind olyan, mintha valami akciófilm előzetese lenne, csak remélni tudjuk, hogy egy 1,5 órás verzió is lesz Dárdai és a turulok kalandjából.

 • Egy hete írtuk, hogy a vasárnap este Zágrábból induló és a Balatont is érintő Agram nemzetközi gyorsvonaton több mint 100 embernek állnia kellett, mivel a MÁV csak három kocsival indította el a vonatot. Volt, aki a WC-n ülve vészelte át a több órás utat.

  A Közlekedő Tömeg a Facebook-oldalán írta meg, hogy most vasárnapra írásunk és az egyesület levele nyomán a MÁV plusz két kocsit kapcsolt a szerelvényhez, így mindenki kényelmesen tehette meg az utat a Balatonról Budapestre.

  Örülünk, hogy a vasúttársaság az utasigényekhez alkalmazkodva javított a szolgáltatási színvonalán!

  - írják bejegyzésükben. Ehhez már csak annyit érdemes hozzátenni, hogy köszönjük!

 • Ha eddig Ön azt hitte, hogy az ENSZ független, tévedett. 

  Természetesen Soros György miatt nem független. Ezt a Magyar Idők leplezte le.

 • Jó, persze, mindannyian tudjuk, hogy a Borsnál  sem gondolhatják ezt komolyan, csak parancsot teljesíthetnek, mindenesetre a bulvárlap is beleállt abba a sztoriba, aminek a lényege: ha valakinek pénze van, esetleg drága bundagyűjteménye, akkor az rossz ember, aki inkább ne is próbáljon segíteni a szegényeken.

  Persze nem magától lett ilyen hülye a Bors újságírója, hanem azért, mert most ezt a vonalat kell követni. Ezt megelőzően az origo nevű akármi is arról írt, hogy a jobbikos Varga-Damm Andrea, aki Orbán Viktor irodája előtt várja, hogy a miniszterelnök válaszoljon neki devizahitelesek ügyében, inkább ne segítsen a devizahiteleseknek, mert - és itt egy hatalmas logikai csavar jön! - ötvenmillió forintos BUNDAGYŰJTEMÉNYE van.

  Tényleg ez a sztori, nem vicc. 

  Mert persze lehet valaki ellenszenves csak azért, mert van egy drága bundagyűjteménye és ezzel még dicsekszik is. De mi köze ehhez annak, hogy politikusként segíteni akarja a devizahiteleseket? Nem igazán látom az összefüggést.   

  Frissítés: úgy látszik, a hülyeség fertőző, most látom, hogy ez a bundás történet még a Blikkben is sztori.