Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A most 9 éves Elizabeth Conway 500 fontot költött el anyja bankkártyájáról a Roblox nevű videójátékban, miután megjegyezte annak adatait és a jelszót hozzá.

    A 46 éves Amanda Conway lányával együtt egy zenei fesztiválon vettek részt a hétvégén, ám miután hazaértek, az anyuka megnézte az American Express kártyájának egyenlegét, és ekkor szembesült azzal, hogy kb. 230 ezer forintnak megfelelő angol font hiányzik róla.

  SWNS PHONE APP 03
  Fotó: Amanda Conway/ SWNS

  Nem sokkal később kiderült, hogy kislánya a ludas a dologban, aki a mobiljátékon belül költötte el a pénzüket.

 • Tény és való, hogy Star Wars legutóbbi trilógiája nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a rajongók pedig mind a mai napig nincsenek kibékülve azzal, hogy ismételten Palpatine császárral kellett szembenéznie a hősöknek, az egyéb logikai bukfencekről meg nem is beszélve. 

  Nem véletlen, hogy az emberek nagy lelkesedéssel fogadták a hírt, miszerint a Thor: Szerelem és mennydörgést is jegyző Taika Waititi rendezheti a következő Csillagok Háborúja filmet, ami ráadásul szakítana az unalomig ismételt Skywalkerekkel, helyette új figurákkal és világokkal operálna.

  Azonban a rendező nemrég lehűtötte a fanokat, mondván egyáltalán nem biztos abban, hogy megvalósul a projekt.

  "Épp a Star Wars filmen ötletelek. Nagyon át kell gondoljam, hogy mi legyen, ugyanis ha egyszer beadtam az ötletem (a stúdiónak - a szerk.), akkor lehet eldől, hogy mikor lesz belőle valami, ha egyáltalán megvalósul."