Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Április 1-jén a Paramount Network kritikusok által elismert filmjei és a Comedy Central legnépszerűbb produkciói egészen különleges elismeréseket kapnak, olyanokat, amelyeket az internetes trollok alulértékelt és túlságosan elhallgatott csoportja osztogat évek óta kommentekben – írja közleményében a Paramount Network.

  A legdurvább, legaljasabb és legkegyetlenebb vélemények és kritikák végre a tévéképernyőre kerülnek, és olyan díjkategóriák alapjául szolgálnak, mint például az Ez Oscar-díjat nyert? vagy éppen az Okkal alulértékelt.

  Az Arany Troll-díjakat hat ikonikus film (köztük a Taxisofőr, a Gattaca, a Good Will Hunting) és hét comedy centralos kultsorozat (például az Agymenők, a Family Guy, a Modern család) érdemelte ki.

  A díjátadó házigazda nem más, mint a legendás internetes mém, Hide the Pain Harold, azaz Arató András.

 • A klasszikus sorozat már régen véget ért, de Donna D'Errico képtelen kiesni a szerepéből. A Baywatch egykori vízimentője 55. születésnapja alkalmából újra magára öltötte a kultikus piros fürdőruhát, igaz, ezúttal csak félig.

  A színésznő születésnapja március 3-án volt, de előre jelezte, hogy egész hónapban ünnepelni fog az Instagramon ehhez hasonló képekkel.

  Donna 1995-ben szerepelt a Playboyban, ahonnan egyenes út vezetett David Hasselhoff csapatába.

  Nagynevű Baywatch-kolléganőjéhez, Pamela Andersonhoz hasonlóan neki is jutott egy Mötley Crüe-tag, ő Niki Sixx oldalán találta meg a boldogságot, ám a házasságuk 2007-ben véget ért. A színésznő azóta is feltűnik kisebb produkciókban, évekkel ezelőtt pedig azzal került be a hírekbe, hogy részt vett egy expedíción, amely Noé bárkáját kereste az Araráton, de majdnem leesett egy szikláról, úgyhogy otthagyta az egészet.