Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egészen pontosan a Loughborough University kiművelt tudósfői írtak levelet a megfelelő brit parlamenti bizottságnak, amiben kifejtik, hogy az internetszerte terjedő, elhízással kapcsolatos vicces(nek szánt) képek hatása borzasztó a tinédzserekre. Ilyesmikre gondolnak:

  20f668

  A hatásmechanizmus persze nem olyan direkt, hogy ránézek, és hopp, fel is ugrott két kiló, inkább olyasmikre gondolnak a derék brit tudósok, hogy az ilyen tréfák hatására az egészséges testkép eltorzul, meg nem veszik komolyan a 13-16 éves gyerekek az elhízás veszélyeit. Sőt, az egészségtelen életmódot normalizálják, mi több, reklámozzák. Ami mégis csak hallatlan, lehet hogy egyszerűbb lenne betiltani az egész hóbelevancot.

  (via CNN)

 • Nem nagyon értek a kisállattartáshoz, így nem tudom, mi a logikus következménye annak, ha a macska és gazdája csőnek látszó tárgy két végére kerül. Mondjuk a videóból nagyon úgy tűnik, hogy a lány sem tudta.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  Lol respect to my cat nigga

  @ diabetic_dave_xd által megosztott bejegyzés,

  Persze az is lehet, hogy az átlagmacska nem így viselkedik, és kísérletünk főszereplőjét ezért lepte meg az arctámadásnak ez az újszerű formája. Ha valaki már játszott alagutasat a cicájával, és hasonló – vagy egészen más, de szintén meghökkentő – élményei voltak, ne habozzon, írja meg bátran.

  lány macska
 • Egy meccsből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, de egyelőre úgy tűnik, hogy Kawhi Leonard megbékélt azzal, hogy a Spurs a Raptorshoz cserélte őt a nyáron, első torontói meccsén ugyanis eléggé odatette magát.

  A kiscsatár 37 percet töltött a pályán a Raptors szerdai, Cavs elleni meccsén, ami alatt beszórt 24 pontot, és leszedett 12 lepattanót is, emellett pedig mindenkit emlékeztetett arra, hogy hatalmasak a kezei.

  giphy.gif

  A varázslat a harmadik negyedben jött, mikor Kawhi egy zsákolás után

  még a levegőben, egy kézzel fogta meg a labdát úgy, mint ha minden nap ezt csinálná.

 • Egy Youtube-felhasználó akkor felvette a közönség hangját, és most összekombinálta a nemsokára pont 40 éves film 2 perces jelenetével. Ilyen volt Amerikában nézni minden idők egyik legjobb horrorfilmjét: