István, Vajk
17 °C
34 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Természetesen semmilyen, a teljes magyar Gripen-flotta harmadával kevesebb, 14 gépből áll. De Gábor kiposztolta a flickr-re azt a fantáziaképet, amely a ma repült három gépet megsokszorozza, egészen pontosan meghétszerezi, és 21-et csinál belőlük. Ilyen lett volna akkor Budapest légtere.

  grpn211
 • És Józsi bólintott, esetleg mondta is, hogy „hát már a hogy a picsába ne járna neki, Bélám", és elővette a pemzlit.

  Avagy boldog az államalapító, sőt államalapíthó tiszteletére boldogh augusztus 20-át kívánok ezzel a szülővárosomban látható kukafelirattal.

 • A Terminátor, aki ugye a napokban Budapesten forgatott és vásárolgatott, a jelek szerint a pálinkába is beleszeretett. És nem akárkivel ivott egy jó pálinkát, mint az Európai Bizottság elnökével.

  A Twitteren legalábbis pár napja erről posztolt:

  Fantasztikus találkozó, fantasztikus beszélgetés Jean-Claude Junckerrel a tiszta energiától a gazdasági témákig mindenről. Várom már a következő alkalmat!

  Schwarzenegger arról nem írt, hány kupica fogyott a tiszta energia taglalása közben.

 • Ebben ugyanis szebbnél szebb szakállkölteményeket, formákat, típusokat és dizájnokat láthat. Mint például egy sajátos kis karácsonyfát egy osztrák férfi arcán, kürtöt egy másikén, vagy úthengert egy harmadikén, amit valószínűleg hajcsavarókkal készített fel gondosan erre a fontos megmérettetésre.

  Mivelhogy vasárnap már negyedszerre csődültek össze a szélrózsa minden irányából a szakáll-fenntartó férfiak az éves Brit Szakáll- és Bajuszversenyre Blackpool városában.

  (BBC)