Ivó, Milán
EUR 384,67 Ft
USD 363,47 Ft
5 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kizárólag az Apple Music előfizetői számára lesz elérhető a közvetítés.

  Ettől a héttől kezdődően az Apple Music új funkcióval jelentkezik, hiszen az Apple Live részeként a világ legnagyobb előadóinak koncertjeit élőben közvetítik majd. Ez az újdonság elsőként Harry Styles One Night Only in New York koncertjével indul, amit a Belmont Parkban található UBS Arénában tart pénteken, május 20-án.

  Az Apple Music előfizetőinek minden további költség nélkül, élőben követhető a koncert a világ 167 országában.

  Az új album, a Harry's House megjelenése egy napra esik a koncerttel, éppen ezért a New York-i fellépésen lesznek először hallhatók az új dalok. Az előfizetők továbbá elérhetik Zane Lowe interjúját, amiben a Harry's House elkészítéséről beszélgettek.

 • Camila Morrone június 16-án ünnepli ugyanis 25. születésnapját, mely nemcsak az ő, de Leonardo DiCaprio életében is egy fontos szám, ugyanis közismert, hogy egy bizonyos kor fölött rendszerint kiszeret a barátnőiből.

  281177724 1317725852094786 5474512346237700685 n
  Fotó: @justjared / instagram

  A kommentelők szerint a mostani, romantikus sétáról készült képek is olyanok, mintha igazából egy búcsút ábrázolnának. 

  Az utolsó ölelés, mielőtt Camila 25 lesz.

  Olyan, mintha DiCaprionak leesett volna, hogy (Camila) jövő hónapban már 25 lesz, szóval elbúcsúzik tőle és sok szerencsét kíván neki az életben.

  Annyira furcsa, hogy csak ilyen fiatal barátnői vannak nem?

  — elmélkedtek a kommentelők a poszt alatt.

  Ön mit gondol?

 • Tegnap egy random Facebook-kommentre hivatkozva lehetett olvasni néhány helyen, hogy megszületett Rihanna és A$AP Rocky első gyermeke, mára azonban a TMZ hivatalos információként közölte, hogy az énekesnő egy kisfiúnak adott életet.

  Rihanna és A$AP Rocky január végén erősítette meg, hogy bővül a családjuk. Az énekesnőt és párját utoljára május 9-én egy étteremben látták, a portál úgy tudja, a csöppség néhány nappal később, május 13-án született. 

 • Az Amazon milliárdos alapítója válása óta rendesen kipattintotta magát, és amióta riválisa, Elon Musk szemet vetett a Twitterre, egyre gyakrabban nyilvánul meg a platformon. A két dolog pedig most egészen váratlan módon összeért.

  Amikor egy felhasználó igazi barom módjára betalálta őt és barátnőjét, Lauren Sanchezt, vicces önleleplezéssel válaszolt.

  Meg tudnátok hívni Laurennel a jachtodra? Szívesen megnézném azt a jó kis segget

  – írta az illető.

  Jeff Bezos nem késlekedett a válasszal:

  Köszönöm. Keményen dolgoztam a seggemen.

  Elvileg a milliárdos Twitter-fiókját a PR-csapata kezeli, de gyanús, hogy ezúttal maga Jeff Bezos vette kézbe a dolgot.