Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Idén januárban húsz év után állt újra össze a Fekete Vonat, ám a zenekar újraalakulása nem egészen úgy sikerült, mint azt remélték. A fellépés után Mohamed Fatima, Fehér Tibor Beat és L.L. Junior triója bejelentették, hogy összes beígért koncertjük elmarad és az együttes feloszlik.

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  Az azóta is nehezményező Beat továbbra is a felelősöket keresi, hogy miért volt veszteséges a koncertjük: Sikerült összetűzésbe kerülni zenésztársával, L.L. Juniorral is, aki szintén nyilvánosan megüzente a maga igazát. Most Beat egykori szomszédja tálalt ki, aki szerint a rappernek fejébe szállt a hírnév és a dicsőség, ezért hagyta el családját nemrég.

  Beat teljesen kifordult magából, amikor megtudta, hogy nagykoncertje lesz, és milliók ütik majd a markát. Amikor elköltözött, azt kiabálta az utcán, hogy új életet kezd, és gazdag híresség lesz. 25 évig volt együtt az élettársával, két gyereket neveltek, az unokájuk is velük élt, de elhagyta a családját a hírnévért. Az élettársa szinte éjjel-nappal dolgozott, Beatnek csak ritkán voltak munkái, valószínűleg ez azóta sem változott. Csak akkor láttuk, ha pénz kellett neki

  nyilatkozta egy, a neve elhallgatását kérő szomszéd a Blikknek.

  A rapper ugyan korábban elmondta, hogy a visszatérő fellépésüknek szánt Aréna-koncertet szakmai életének csúcsának érzi, viszont anyagilag teljesen mélypontra került, hiszen erre tett fel mindent. Azóta szerencsejátékkal és ismerősei segítségével tud a felszínen maradni, miközben mindent igyekszik pénzzé tenni.

  Az informátor azt is hozzátette, hogy amikor a zenész tavaly novemberben elköltözött, még nem egyből munkásszállóra ment, hanem egy hotelben szállt meg, amit feltehetőleg a koncert előlegéből fizetett. A szomszédok állítása szerint Beat néhány nappal azután, hogy elhagyta otthonát, összejött egy fiatalabb nővel, akinek kilétéről sokáig családtagjai sem tudtak.

  A családja teljesen el van keseredve. Beat annyira titkosan kezelte az újdonsült magánéletét, hogy sokáig az élettársa sem tudott róla. Beat szerepelni akar, és rájött, hogy ha kiír valamit a közösségi oldalára, azt felkapja a média. Próbál sajnálatot kiváltani az emberekből, ezért bármire képes. Mindent és mindenkit reklámként kezel

  – mondta a szomszéd.

 • Kulcsár Edina férjéről, Varga Márkról, azaz G.w.M-ről nem sok kép maradt fent Instagramján pályájának kezdetéről. Egy azonban továbbra is őrzi emlékét az utókornak, amin a rapper letolt nadrággal szerepel. Farmer ugyan van rajta, mégis érdekes így látni a zenészt.

  Boldog Mikulást mindenkinek

  – írta posztjában, amit nem sokkal később eltávolított az oldaláról.

  Képernyőfotó
  Képernyőfotó
 • Egy fiatal nő, aki korábban csak nehezen tudott megélni, most több mint 10 ezer fontot keres havonta erotikus cosplayképekkel az OnlyFansen. A modell ráadásul szeret bőkezűen adakozni, bizonyítja ezt, hogy az első fizetési csekkjét arra használta, hogy élelmiszert vásároljon a helyi közösségének.

  A 24 éves Amber O’Donnell a világjárvány idején maga is nélkülözésben élt, akkor mindössze havi pár száz fontból volt kénytelen tengődni, és zacskós leveseken élt, mielőtt 2020-ban létrehozta OnlyFans-fiókját. Már az első néhány hét alatt szép összeget gyűjtött össze fotóival, amit alacsony jövedelmű családoknak szánt élelmiszercsomagokra és tisztálkodási szerekre költött.

 • A Simpson család szemfüles rajongói ismét kiszúrták, hogy a 34 évad óta futó rajzfilmsorozat látszólag már évekkel azelőtt megjósolta a való élet később megtörtént eseményeit.

  Alig pár napja történt ugyanis, hogy a Tallahassee Classical School iskolájának igazgatója kénytelen volt távozni az intézmény éléről, miután a szülők panaszt tettek egy reneszánsz művészeti óra miatt, amelyen Michelangelo ruhátlan Dávid-szobra is szerepelt. A szülők problémája ezzel az volt, hogy a nyugati kultúra történelmének egyik – ha nem leghíresebb – mesterművét pornográfnak titulálták.

  Az említett epizódban Marge megalakítja a „Springfieldiek az erőszakmentességért, a megértésért és a segítésért” nevű aktivista csoportot, hogy petíciót nyújtson be az Inci és Franci című rajzfilm készítőinek, hogy távolítsák el az erőszakot a műsorukból. Itt viszont tényleg kísérteties párhuzam mutatkozik a valósággal, ugyanis a szervezet tagjai később már arra kérik, hogy a Springfieldbe érkező Dávid-szobor ellen is petícióban tiltakozzon, mivel szerintük az „grafikusan ábrázolja az emberi test olyan részeit, amelyek, bármennyire is praktikusak, de gonoszak”.

  Margot ezután meghívják a Smartline fiktív hírműsorába vendégnek, hogy megvitassák, vajon a szobor egy „mestermű, vagy csak egy fickó, akinek letolták a nadrágját”. A csoportja megdöbbenésére Marge a szobrot műalkotásnak nevezi, és mindenkit arra buzdít a városban, hogy menjenek el megnézni. A sorozat rajongói azóta Twitteren áradoznak a 33 évvel ezelőtti, tűpontos jóslatról.

  (via New York Post)