Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Aki akár érintőlegesen is otthonosan mozog a jazz világában, bizonyára ismeri Norvégia legismertebb jazz zenészét, Jan Garbarek szaxofonost.

    Október 24-én a Mom Sportban játszik az itthon szintén gyakori vendégnek számító Trilok Gurtu ütőhangszeressel, aki Yuri Daniel basszusgitárossal, és Rainer Brüninghaus zongoristával alkotja Garbarek ritmusszekcióját.

    Mivel én jobban szeretek érdekességekkel hangolódni a koncertekre, előszedtem a cikk írásakor érthetetlen módon összesen 133 megtekintésnél járó videót, amin a kiváló norvég jazzdobossal, Jon Christensennel és Karin Kroggal játszik trióban Garbarek, mégpedig Billy Holiday klasszikusát, a Strange Fruitot. A szerdai koncerttel kapcsolatban további infót itt kaphatnak

  • A 68 éves konzervatív brit képviselő, Michael Fabricant meztelenül pattant egy közbringára Londonban, hogy így buzdítsa az embereket a helyi St. Giles Hospice központ támogatására. A pőre biciklizést videóra is vették, és feltették a közösségi oldalakra.

    A képviselő nem mindenkinél aratott sikert, volt aki megköszönte, hogy legalább letörölte maga után az ülést, más meg inkább azért fizetne, hogy többet eszébe se jusson meztelenül biciklire ülni.