Sára, Márió
-2 °C
1 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Screenshot 2020-01-19 at 11.46.39.png
  Fotó: youtube.com

  Gondolom sokakban felmerült már, hogy milyen jó lenne lerajzolni Baby Yodát, de nem igazán tudták, hogyan kezdjenek hozzá. Jó hír a rajzszakkörből kimaradóknak, hogy felkerült egy videó az internetre, ami az első mozdulatoktól az utolsó satírozásig végigvezet a műveleten, hogy végül bárki megkaphassa otthon a kézműves mesefigurát. 

 • A BKV időnként kiteszi Facebookra, ha kapnak valami érdekes, vagy megható levelet az utasoktól. Így tett ma, vasárnap is a cég.

  És ez a levél bizony tökéletes! Íme:

  "Tisztelt BKV Vezetőség!

  Arról szeretném tájékoztatni Önöket, hogy 2019. dec. 3-án kedden délután fél ötkor szálltam fel a Széll Kálmán téren a 156-os buszra, amivel a Traumatológiáig utaztam.

  Már a végállomásra való beállás feltűnt, olyan finoman, pontosan, precízen vitte végbe a vezető.

  A Szilágyi Erzsébet fasorban olyan rátermetten, érzéssel vezette a buszt, mintha külön vigyázna, hogy kímélje a munkaeszközét. Pedig ezen a szakaszon gyakran majdnem megválunk a fogsorunktól.

  Bezzeg ez a fiatalember! Úgy vezetett, mintha külön örömöt jelentene neki. Mi utasok igazán jól éreztük magunkat.

  Én legszívesebben mentem volna még egy kört, de nem tanácsos sötétben járkálni. Így hát szépen, köszönve leszálltam és hazavonultam.

  De mondhatom, volt egy kellemes estém. Köszönöm.

  A busz jele LYH 128 volt."

  Bennem természetesen nem, de volt, akiben felmerült, hogy a levél tökéletesen működne iróniaként is. Így - bár nem szívesen -, de kénytelen vagyok megszavaztatni olvasóinkat:

  Ön szerint?

  • 6447
   Teljesen komoly
  • 2378
   Irónia
 • ryan-reynolds-sandra-bullock-betty-white-happy-birthday-video-5e

  Betty White-ot Magyarországon az Öreglányok című sitcomból ismerik a legtöbben. A most 98 éves színésznő azonban Amerikában valóságos intézmény. Nincs még egy olyan színész, akinek karrierje szó szerint végigkísérte volna a televíziózás történetét.

  White 1939, tehát 17 éves kora óta aktív színész, és ő a legidősebb, akit Emmy-díjra jelöltek (2013-ban, 91 éves korában). 2009-ben mutatták be Sandra Bullockkal és Ryan Reynoldsszal közös vígjátékát, a Nász-ajánlatot. A három színész minden bizonnyal azóta is tartja a kapcsolatot, mert Bullock és Reynolds most összeálltak, és közösen köszöntötték föl White-ot. Így:

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  Happy 98th Birthday to the one and only Betty White! #XCVIII 🎂

  Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,

 • A képen elpusztult méhek láthatók a berlini kancellária előtt egy gazdatüntetésen, a világ legnagyobb mezőgazdasági, élelmiszeripari és kertészeti kiállítása és vására, a berlini Nemzetközi Zöld Hét (IGW) idején. Az "Elegünk van!" szlogennel meghirdetett demonstráció résztvevői a mezőgazdasági termelés szabályozásával kapcsolatos kritikákat fogalmaztak meg.