Mária
18 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy amerikai férfi tiltott területre, egy folyóba merészkedett az alaszkai Katmai Nemzeti Parkban, hogy az éppen halászó medvékkel lőhessen egy szelfit.

  Az akciót viszont a park kamerája rögzítette, így az élő stream követői végignézhették, ahogy bátortalanul botorkál a látogatók elől lezárt folyóban. Itt ön is megcsodálhatja a mutatványt:

  Megérte?

  • 133
   Miért nem ment inkább Tusnádfürdőre? Ott sokkal könnyebb medvébe botlani.
  • 61
   Persze, egy medveszelfi bármit megér.
  • 27
   Dehogy érte meg.

  A nézők értesítették is a parkot, amely vádat emelt a szabályszegő látogató előtt.

 • 1937 augusztusában érkezett a Belgrádi Állatkertbe, átvészelt két szőnyegbombázást, amputálni kellett az egyik lábát, de még mindig él és virul Muja, a világ legöregebb fogságban élő mississippi aligátora. 

  Jól van, egészséges, rendesen eszik és a korához képest remek formában van, és reméljük, hogy ez még jó néhány évig így is marad

  – mondta Srboljub Aleksic, az állatkert igazgatója.

  A mississippi vagy más néven csukaorrú aligátor hímjei akár 4,6 méter hosszúra és 453 kilogramm tömegűre is megnőhetnek, a természetben pedig akár 50 évig is elérhetnek. Muja nem kicsit körözte le őket. 

  (MTI)

 • Mondjuk a legfontosabb dolgokat itt is kiemelik, kezdve az iszonyatos mennyiségű szereplővel, folytatva a rémesen semmitmondó történettel és kiröhögve a tömeghalált a fim végén, aminek semmi, de semmi jelentősége nincsen.

  A filmről egyébként a kritikánk itt olvasható, a róla szóló podcastunkat pedig itt hallgathatják meg.

 • A dél-németországi Karlsruhe városában a rendőrség sietett annak a férfinak a segítségére, akit üldözőbe vett és terrorizált egy mókusbébi. A beszámolók szerint a halálra rémült névtelen telefonáló sehogy sem tudta lerázni magáról az apró rágcsálót. 

  A hajszának akkor lett vége, amikor a mókus elaludt, mert annyira kifáradt a férfi hajkurászásában.

  A rendőrség szóvivője, Christina Krenz elmondta, hogy azok a mókusok, akik elveszítik az anyjukat, és helyettesítőt keresnek maguknak, nagyon kitartóak és ragaszkodók tudnak lenni.

  Ami időnként elég ijesztő lehet 

  – fűzte hozzá.

  Úgy tűnik, hogy az apróságnak jó helye lesz, mert a rendőrség új kabalája lett, a mókust már el is keresztelték Karl-Friedrichnek. 

  Egyébként a mókusok nem mindig olyan cukik, Angliában pár éve egy hároméves fiúnak az ujjait harapdálták véresre, miközben etetni próbálta őket.  

  (BBC)