Marcell
18 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Óriási eső zúdult a hétvégén New Jersey-re, egyes területeken, így Little Fallsban is szükségállapotot rendeltek el vasárnap a hatalmas vízmennyiség miatt.

  vlcsnap-2018-08-13-21h02m18s887.png

  Ott a Peckman folyó áradt meg, és eközben elvitt egy fél autókereskedést: a kocsik egészen egy hídig jutottak, a hírek szerint legalább 16 használt és új Dodge, Jeep és Ram lett az áradás áldozata.

  via Jalopnik

 • Szó szerint bemindenezett sofőrt kaptak el a spanyol rendőrök északkelet-Spanyolországban, ahol arról kaptak bejelentést, hogy ittas állapotban vezethet valaki egy autót. A sofőrön minden elképzelhető drogtesztet elvégeztek, így kiderült, hogy alkohol mellett kannabisz, amfetamin, metamfetamin, kokain és opiát is volt a szervezetében.

  Az eset – amit a 444 szúrt ki – nem egyedüli, februárban már ugyanígy kaptak el egy másik autóvezetőt is Pontevedra mellett.

  A mostani sofőr az alkohol- és drogfogyasztás miatti két vétségért egyenként 1000 eurós büntetéssel (bő 300 ezer forint) és a jogsijára kapott 6 büntetőponttal távozhatott.

  Fear-and-Loathing-in-Las-Vegas-03-1
 • Hadd kezdjem némi kulisszatitokkal: az Indexbe időnként érkezik némi friss gyümölcs, ilyenkor a belső levelezési listán megjelenik egy GYUMI vagy hasonló tárgyú levél, és a munkatársak hada a Walking Dead legjobb pillanatait idéző sorban indul el a konyha felé. Jómagam ritkán fogyasztok gyümölcsöt, főleg szilárd állapotban, de néha kávézás közben belefutok egy-egy gyümölcsrohamba.

  Ezek után el se tudom képzelni, mi történne itt, ha egyszer csak felbukkanna Ms Yeah egy raklapnyi görögdinnyével, ahogy ebben a videóban tette. Ami egy normál irodában egyébként meglepő lenne, az nem az ott, ahol ő felbukkan: Ms Yeah ugyanis, mint a Youtube-csatornáján leírja, nem szokványos módon, irodában szokott főzni és dizájnszakácskodni. Vagy hogy hívják azt, amikor ilyesmiket csinál az ember:

  A görögdinnyés amúgy egy régebbi, csak a mostani időjáráshoz passzoló videója. Ha végignézi, ilyeneket láthat benne.

  msyeah

  A legfrissebb munkája egyébként egy iroda barbecue-készítés volt, mutatom ezt a videót is.