Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Olvasónk küldte nekünk az alábbi képet azzal a felütéssel, hogy ez az abszurditás új szintje, és hát tényleg, nehéz elképzelni, hogy valakinek ez jutott eszébe, mikor arra kérték, hogy találjon ki valami trendi és fiatalos marketingstratégiát egy vécéhez.

  Mondjuk az biztos, hogy nem egyszerű a fürdőszobák különféle használati tárgyait népszerűsíteni, de az szerintem valahol elég kínos, hogy van, aki szerint a fiatalabb generációkat azzal lehet megfogni, ha feltételezzük, hogy az esti mulatozás után

  reggel rendszeresen okádnak csapzottan, meztelenül a fürdőszobájukban.

 • Képkivágás.PNG

  Egy nóta, pár fiatal, egy lakás és egy ötlet - ennyi kellet a reklámhoz, ami nagyjából azt üzeni, hogy ellenállhatatlanul pusztító számok vannak fent a streamingszolgáltatónál, de annyira gyilkos mind, hogy hibába tudod, hogy egy rémes baba életre kel, ha bekapcsolod a Havanát Camilla Cabellótól, akkor is lejátszod még egyszer. És az amerikai tévék szerint ez a kisfilm alkalmas arra, hogy a frászt hozza az emberre.

  ÉS TÉNYLEG.

 • Olvasónktól kaptunk néhány fotót péntek délelőtt arról, hogy egy fejre állt autó kandikál ki a Dunából Nagytéténynél. A Katasztrófavédelem későbbi közleménye szerint,  egy Dunába csúszott személyautó miatt kérték segítségüket  Budapest XXII. kerületében, Nagytéténynél. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a fővárosi katasztrófavédelem több különleges egységét is a helyszínre riasztották, így aztán partra csörlőzték, majd átvizsgálták a járművet, amelyben senki nem volt. 

 • Deutsch Tamás a napokban lett nagyapa, az MTK-ban futballozó Bence fiának született gyereke, erről már be is számolt egy MTK-s mez kíséretében kedden, most viszont fotót is posztolt az újszülöttről.