Huba
17 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az új-zélandi zöld párt politikusa, Julie Anne Genter 42 hetes terhesen ment be szülni a kórházba, amiben így semmi extra dolog nincs. Azonban Genter az indulás előtt még posztolt magáról egy fotót, hogy mennyire szép ez a vasárnap, tökéletes idő egy jó biciklizéshez, és ahhoz, hogy meginduljon a szülés.

  Genter azt mondta, hogy azért biciklivel mentek a kórházba, mert nem volt elég hely az autójukban, de azért a férje is vele tartott. A közlekedésügyi miniszter egyébként közismerten nagy támogatója a biciklizésnek.

  Azt még elmondta, hogy a kórházba vezető út szinte végig lejtett, és a tekerésnek köszönhetően a lehető legjobb hangulatba került szülés előtt.

 • Annyira alacsonyan van a Duna Budapesten, hogy nemrég valakik rovásírással fújták fel a híd aljára, hogy Orbán egy geci. Ha esetleg van érdekes fotója arról, hogy mennyire alacsonyan van a Duna nem csak Budapesten, hanem bárhol az országban (vagy az országon kívül!), akkor nyugodtan küldje el nekünk a tema@mail.index.hu címre "Duna" tárggyal, mi pedig kitesszük az oldalra a legjobbakat!

 • Dennis Rodman a sporttörténelem egyik legfurcsább kosarasa, kezdve azzal, hogy az elmúlt években Donald Trump és Kim Dzsongun nagy barátja egészen addig, hogy az NBA-ben domináns hiphop helyett közismerten hatalmas Pearl Jam-rajongó. A grunge zenekar annyira meghatározó Rodman életében, hogy annak idején a zenekar Black c. számának hatására döntött úgy, hogy mégsem lesz öngyilkos.

  A Pearl Jam tegnap este Chicagóban lépett fel, és a ráadás előtt a színpadon felbukkant Dennis Rodman is, méghozzá egy ukulelével a kezében, ami egy 201 centis ember esetében különösen komikusnak hat. A Tom Petty-pólóban felbukkanó kosaras a mikrofonba annyit mondott, hogy 

  Két helyről támogattak engem mindig is az emberek: Észak-Koreából és Chicagóból

  - utalt itt arra, hogy a Chicago Bullsszal háromszor nyerte meg az NBA-t Michael Jordan csapattársaként.

 • A labdarúgás és az amerikai futball között rengeteg különbség van, sőt szinte csak különbség van közöttük. Előbbinél például csak akkor van probléma egy gólörömnél, ha annak valami politikai töltete van (náci karlendítés, albán sas), esetleg a játékosok leveszik a mezüket. De mi lenne akkor, ha Neymar vagy akár Dzsudzsák Balázs úgy ünnepelné még a gólját, mint az NFL-védő Yannick Ngakoue?

  Az ilyen ünneplés egyébként az NFL-ben tilos és akár pár 10 ezer dollárra is megbüntethetik a renitens örömködőket (illetve a pályán is yardbüntetés jár érte).