Orsolya
11 °C
26 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ezt első kézből tapasztalhatta meg egy nő múlt héten, aki a tengerjárókban utazó Royal Caribbean cég Allure of the Seas névre hallgató luxus utasszállítóján mászott ki a szobájának ablakán, hogy elkészítse a tökéletes képet, de egy másik utas kiszúrta őt.

  Mint később kiderült, a férfi nem tudta, hogy pontosan mi lehetett a nő szándéka, és nem akarta megkockáztatni, hogy csendben végignézze, ahogy az óceánba veti magát, ezért inkább szólt a személyzetnek a dologról. Ők rövid úton beazonosították a nőt, akit a következő megállóban szépen le is szállítottak a hajóról, és

  a biztonság kedvéért még életre szólóan ki is tiltották őt a Royal Caribbean hajóiról.

  Ez mondjuk abból kiindulva nem is túl meglepő, hogy a cég honlapján egyértelműen le van írva, hogy a különféle korlátokra a vendégek biztonsága érdekében tilos felmászni, ráülni, ráállni, meg ráfeküdni.

  (via)

 • Tizenhat kilós óriás likacsosgombát talált egy gombaszakértő vasárnap Pósteleken, írja a Beol.hu. Selmeczi László szerint ez a fajta gomba átlagosan 2-4 kiló közötti súlyt ér el, tehát ez a fogás rekordernek számít. 

  A belőle készült levesből egy egész iskola jóllakhatna

  - mondja Selmeczi, aki szerint az óriás likacsosgomba savanyúságnak is kiváló, de sajnos a gombatörvény miatt piacon nem árusítható.

 • Az emberiség történelmében megszámlálhatatlanul sok teljesen felesleges, értelmetlen, és haszontalan találmány látott már napvilágot. Ennek fényében igazából tényleg csak idő kérdése volt, hogy valaki feltalálja

  a herékre optimalizált mini jacuzzit, aminek amúgy testicuzzi, vagyis magyarul kb. herecuzzi a neve.

  A termék honlapja alapján az egész egy baráti társaság viccének indult, de az egy évvel ezelőtt lezajlott beszélgetésnek az lett a vége, hogy elhatározták, hogy megalkotják a Testicuzzit.

  A cucc alapjáraton 99,95 dollárba kerül, de jelenleg 39,95-ért már elő lehet rendelni, és persze Kickstarteren is be lehet szállni a finanszírozásba. Ja, és van exkluzív, 14 karátos aranyból készült változat is, potom 10 ezer dollárért.

  (via)

 • Az új-zélandi függetlenfilmesként indult Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok, Vademberek hajszája) mára odáig jutott, hogy a Marvel brutális költségvetésű blockbustereiben is számítanak rá (ő rendezte a Thor: Ragnarököt), de szerencsére azért még olyan filmeket is rendez, amilyenekkel indult: amelyeknek nagyon fekete, de nagyon jó a humoruk.

  Legutóbbi filmje a Jojo nyuszi volt, amely egy kisfiúról szól, aki sajnos elég nehezen tud beilleszkedni a náci Németországban, de szerencsére van egy képzeletbeli barátja, Adolf Hitler bácsi, aki segít neki szembenézni a nehézségekkel. Például egy zsidó kislány bújtatásával az otthonában. (Hitlert egyébként maga a rendező játssza.) A filmet sok országban még nem mutatták be, ezért is türelmetlenkedett az egyik rajongó Twitterren a következő, egyszerű kérdéssel: "Miért tart olyan sokáig, hogy eljusson Németországba is a Jojo nyuszi?"

  Waititi válasza annyi iszonyúan pofátlan és tökéletes, hogy utána nyugodtan be is lehetne zárni az internetet erre a hétre. A rendező egyszerűen csak odavette:

  Ez a büntetés, te is pontosan tudod, hogy miért.