Csilla, Noémi
6 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 1870. április 22-én született Vlagyimir Iljics Lenin, ebből az alkalomnál tartottak felvonulást Moszkvában a mauzóleumánál. Korábban a legnagyobb oroszországi Lenin-szoborra kikerült egy molinó, amely annak lebontását sürgeti, de tíz perc alatt leszedték. 

 • Ember nagyságú hímes tojás a pécsi Széchenyi téren 2019. április 21-én. A kétméteres tojást a horvátországi Kapronca-Körös megye művészei készítették és ajándékozták a baranyai megyeszékhelynek. 

  Eddig a hír, és nem biztos, hogy nekem kellene véleményeznem a tojást, amit Pécs kapott, de mindegy már,

  én elköltöznék a környékről is, ahol ez a borzalom ki van állítva.

  Az ízlésről lehet vitatkozni, de minek, én speciel soha nem vennék Louis Vuitton-táskákat meg bőröndöket, még akkor sem, ha lenne rá pénzem, mert rondának tartom a portékát, viszont gondolkodás nélkül magamra húznám ezt az inget, ha lenne méreteben:

 • 2

  Egy sanghaji parkolóházban robbant fel egy S-modell vasárnap, az erről készült felvétel pedig pillanatok alatt körbejárta az kínai Facebookot/Twittert, a Weibót. A robbanást követően három környéken parkoló kocsi is leégett a Teslán kívül, de szerencsére senki nem sérült meg.

  A Tesla közölte, hogy a helyszínre küldenek egy csapatot, ami a hatóságokkal együttműködve fogja kivizsgálni az esetet. 2013 óta 14 esetben gyulladtak ki Tesla-modellek, leggyakrabban ütközéseket követően. (Reuters)

 • 1986-ban a Puma eléggé úttörő módon beépített egy chipet egy futócipőjébe, az RS-Computer Shoe-ba, ami így talán nem csak az első okoscipő volt, de minden bizonnyal az egyik legjobban kinéző lábbeli, amit valaha gyártottak. A cipő automatikusan mérte az időt, a távolságot, rögzítette az elégetett kalóriákat, és ha rádugták egy Apple IIE vagy Commodore 64-re, még le is lehetett olvasni az adatokat.