Gellért, Mercédesz
12 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • vona
  Fotó: szarvas / index.hu

  Előbb vagy utóbb, de minden szög kibújik a zsákból. Évek óta sejtettük, mert egyszerűen árulkodó volt a viselkedése. Már 2014-ben megírtuk róla, hogy "a Jobbik elnökén minden gyanús: szeme, a szája, az orra, a füle, a mimikája". Megkérdeztük olvasóinkat, akik nagy többségben egyetértettek velük. Több mint 11 ezer mondta azt egy parányi kisebbséggel szemben, hogy Vona Gábor gyíkember. Az érintett sem tiltakozott. Nem véletlenül. 

  Vona "Humanoid" Gábor egy big data diktatúrákról szóló előadás közben szólta el magát. Ahogy egy összeesküvést forraló reptilián dörzsöli a farkát, úgy simítgatom én össze tenyereimet, vajon ki lesz a következő, aki előáll valamilyen súlyos farbával, mi lesz a következő Nagy Bejelentés? 

 • Mert ön állatira hiányzott Channing Tatumnak, mármint ön és a filmjei többi nézője. Csakhogy az elmúlt évben Channing Tatumnak nem voltak filmjei, csak a hangját adta az Apróláb című rajzfilm főszereplőjének, ugyanis gyereke született, és mint mondja, "ez a legnagyobb meló, amit életemben kaphattam".

  Az Apróláb premierjén viszont azt mondta, egy év eltelt, már eleget volt otthon, szeretne újra dolgozni, legyen az akár színészkedés, rendezés, producerkedés vagy akár írás.

  Szóval ha önnek nagyon hiányzott Channing Tatum, és nem úgy volt vele, mint a világ talán nagyobbik része, hogy egyáltalán nem tűnt fel, hogy egy ideje Channing Tatum nélkül éljük az életünket, akkor hamarosan véget érnek a szenvedései, és megkapja a kellő mennyiséget Channing Tatumból. Végre!

  (via Variety)

 • Az Egyesült Államok keleti partvidékén pusztító Florence hurrikán elvonult, és az áradások is kezdenek visszahúzódni, azonban így egyre inkább láthatóvá válik, hogy az emberáldozatok és az anyagi károk mellett a természet is komolyan megsínylette a hurrikánt.

  42348540 10216264616835706 4791631567443197952 n
  Fotó: Facebook

  Egy észak-karolinai lakos töltötte fel az alábbi videót Facebookra, amin az látható, hogy az egyik helyi utat rengeteg döglött hal borítja. 

  A halak halálát az okozta, hogy a víz túlságosan gyorsan visszahúzódott, az állatok pedig az utakon rekedtek. A helyiek szerint egyébként a szag is elviselhetetlen.

 • Lassan ez már hagyománnyá válik a városban. Korábban is előfordult, hogy a díszburkolat beszakadt, akkor egy pénzszállító, most egy takarító autó hajtott rá.