Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mindkettő kiütéses győzelmet ígért a rajongóknak.

  GettyImages-1460359119
  Fotó: James Chance / Getty Images Hungary

  Jake Paul és Tommy Fury évek óta rivalizálnak, és már két korábbi alkalommal is nagyon közel álltak ahhoz, hogy a boksz ringben rendezzék viszályukat, de a látványosságra eddig még nem került sor. A brit celebritás volt az, aki mindkét alkalommal visszalépni kényszerült, először bordatörés miatt, majd tavaly augusztusban megakadályozták, hogy az Egyesült Államokba utazzon a második találkozóra.

  A két hírességről azt érdemes tudni, hogy kezdetben mindkettőjüket idősebb testvéreik által ismerhette meg a közönség, és nyilvános szerepléseik által sikerült később önálló média szereplőkké válniuk. Előbbi a botrányvideóiról elhíresült Logan Paul öccse, utóbbi a Cigánykirály, azaz Tyson Fury, minden idők egyik legjobb nehézsúlyú ökölvívójának kisebbik testvére. A közösségi médiában való üzengetéseik után végre bejelentették, hogy a páros február 26-án, Szaúd-Arábiában fog összecsapni, ahol a rivális felek nagy összegű pénzdíjra számíthatnak. Paul és Fury most először álltak szemtől szemben a ringben, hogy hírverést csináljanak összecsapásuknak az OVO Wembley Arénában.

  Nem maradt szóváltás nélkül a két férfi első találkozója, a profi bokszkarriert magának tudható Tommy Fury nem kertelt, kijelentette, ezúttal nem amatőrökkel kell megküzdenie a youtubernek, hanem egy igazi bokszoló dinasztiából származó ellenféllel.

  „Jake Paul bokszkarrierje február 26-án véget ér, én pedig végre továbbléphetek a sajátommal” – mondta Fury az eseményt bejelentő nyilatkozatában. „Mostanában minden alkalommal, amikor csak kiteszem a lábam, mindenki a Jake Paul elleni meccsről kérdez. Miután ez a meccs véget ér, mindenki azt fogja kérdezni tőlem, milyen érzés volt kiütni Jake Pault. A világ most látni fogja, mi történik, ha egy rendes bokszoló egy YouTuberrel néz szembe”.

  (via Mirror)

 • A közelgő, harmadik évadban már nem találkozhatunk velük.

  Egyelőre nem sokat lehet tudni a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, a Bridgerton család folytatásáról. A streamingszolgáltató még tavaly berendelte a széria harmadik- és negyedik évadát is, az pedig már kiderült, a következő szezonban Colin Bridgerton és Penelope szerelmének kibontakozása lesz majd főszerepben, de ennél bővebb történetszálról, vagy premierdátumról még semmi hír.

  Most annyi kiderült: a kosztümös sorozat a friss értesülések szerint hiányos szereplőgárdával tér majd vissza. Daphne, illetve az őt alakító Phoebe Dynevor sem tűnik már fel a képernyőkön, így valószínűleg a férjét játszó közönségkedvenc Regé-Jean Page sem – bár ez nem akkora meglepetés, hisz ő már a második évadban sem kapott szerepet.

  A húgát, Francescát játszó Ruby Strokes-ot pedig a forgatások közben fellépő ütemezési problémák miatt le kellett cserélni: az egyébként meglehetősen kevés képernyőidőt kapó Bridgerton-lányt a következőkben Hannah Dodd formálja majd meg.

 • Nick Sirianni a hétvégén Super Bowlba vezette a Philadelphia Eaglest, a Nemzeti főcsoport fináléja utáni sajtótájékoztatón viszont kislánya vitte el a show-t. 

  A 41 éves szakembert a 2021-es idény előtt nevezték ki vezetőedzőnek, tavaly a Tampa Bay Buccaneers még megállította a rájátszásban a Sasokat, idén viszont a remek alapszakaszbeli teljesítményt két playoffsiker követte, és már csak a Kansas Cityt kellene legyőzni a bajnoki címért.

  47297083 3606061 52a546c3662b87ce5cb1f94de2c45abc wm
  Fotó: Getty Images

  A San Francisco 49ers elleni sikert követően Sirianni épp arról kezdett beszélni az újságíróknak, hogy mennyire fontos volt, hogy már a mérkőzés elején előnybe tudtak kerülni, amikor kislánya, Taylor annyira heves mozdulatokkal kezdett gesztikulálni, hogy mindenki rá figyelt már – ennél már csak az volt bájosabb, amikor elszégyellte magát, miután rászólt az édesapja.

 • Hétfő hajnalban landolt az HBO Maxon a The Last of Us harmadik epizódja, amelyben  háttérbe szorult Ellie és Joel, helyette pedig két új karakter került fókuszba.

  thelost
  Fotó: Instagram

  Akik játszottak a játékkal, azoknak ismerős volt az aktuális  epizód főszereplője, Bill (Nick Offerman), akinek sorozatbéli verziója jelentősen eltért az eddig ismertektől.

  Innentől kezdve spoilerek következnek a sorozatból és a játékból is.

  A 80  perces rész Bill , illetve szerelme, Frank (Murray Bartlett) kapcsolatára fókuszál, akik megismerkedésük után egymásba szeretnek, és együtt élik le a következő 13-16 évet egy elkerített kertvárosi utcában, relatíve békében. 

  A jóval lassabb epizód azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését, ugyanis a nézők szerint teljesen indokolatlan volt, hogy ennyi időt szánjanak két olyan figurára, akik hosszú távon nem adnak hozzá a fő történethez.

  Az alkotók korábban már elmondták, hogy lesznek változások a játékhoz képest, és talán az eddigi legnagyobb éppen Bill és Frank története, akik a videójátékban is homoszexuálisok, bár erre csak apróbb utalásokat találni.

  A játékban Bill, Joel és Ellie együtt indul útnak, időközben pedig megtalálják Frank holttestét, aki egy fertőzött harapás miatt önkezűleg vetett véget az életének, de előtte levélben jól kiosztotta „partnerét”. Tehát itt szó sem volt olyan romantikáról, mint amit a harmadik epizódban kaptunk, sőt Frank azt írta Billnek, hogy inkább a halál, mint még egy nap mellette.

  A sorozat showrunnere, Craig Mazin nemrég arról beszélt, hogy tisztában vannak azzal, hogy ezek a változások nem mindenkinek fognak tetszeni, de bízik abban, hogy a rajongók önmagában is tudják élvezni a látottakat.

  A kritikák az alkotókat igazolják, ugyanis a harmadik epizódot szinte kivétel nélkül mindenhol dicsérik, az amerikai IGN például 10/10 pontot adott rá.