Eufrozina, Kende
9 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bill Gates legutóbb James Corden műsorában tűnt fel, ahol a műsorvezető megköszönte neki, hogy ő az egyetlen milliárdos, aki nem akar űrhajóval elmenekülni a Földről.

  Ez ugyanis nagy mértékben roncsolja Földünk légkörét.

  GettyImages-1185999102
  Fotó: Michael Cohen / Getty Images Hungary

  Jeff Bezos és Richard Branson után valóban adott lenne, hogy Gates is versenyt űzzön abból, ki jár többször az űrben, de a Microsoft alapítóját ez nem foglalkoztatja. Amikor Corden megkérdezte, hogy lehet az, hogy őt ez nem érdekli, így válaszolt:

  Nem is tudom, olyan dolgoknak váltam a megszállottjává, mint a malária és a HIV, és hogy megszabaduljunk ezektől a betegségektől. Valószínűleg untatom az embereket a koktél partikon, amikor ezekről a betegségekről beszélek. Rengeteg tennivalónk van itt a Földön.

  Corden műsorának csütörtöki epizódja az éghajlatváltozásra összpontosított, de nem ő volt az egyetlen műsorvezető, aki a klíma vészhelyzetet helyezte előtérbe tegnap este. Stephen Colbert, Samantha Bee, James Corden, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Seth Meyers és Trevor Noah is összefogtak, hogy csütörtöki műsoruk középpontjában az éghajlatváltozás álljon.

  (Forrás: Indy100)

 • Danny Hodgsont, a 26 éves futballistát szeptember 4-én támadták meg az ausztráliai Perth városában, egy vonatállomáson. A hírek szerint egy 15 éves rabló verte meg a sportolót, aki ezután kórházba került. Hodgson agyvérzést kapott, eltört a koponyája, emiatt sürgősségi műtéten is átesett.

  A rémesetről Cristiano Ronaldo is hallott, a minap pedig szívmelengető üzenet küldött neki, melyben a meccsére is meghívta.

  Szia Danny, hallottam a történetedet, remélem, hamar jobban leszel. Meghívlak az egyik soron következő meccsünkre Manchesterbe, szóval gyógyulj meg hamar. Légy erős, ígérem, túl leszel ezen. Vigyázz magadra!

  – hangzott az üzenet.

 • Madonnáról már jó ideje nem az énekesi karrierje miatt cikkeznek az újságok, ugyanis egyre furcsább dolgokat művel nyilvánosan.

  Már az Index is megírta, hogy mennyire felismerhetetlenre szerkeszti képeit az Instagram-oldalán.

  Olyannyira, hogy a róla készült paparazzifotókon szinte rá sem lehet ismerni.

  Nyilvános eseményeken pedig rendre olyan ruhákban jelenik meg, amik nem a legelőnyösebb oldalát mutatják, ezért szinte mindig a legrosszabbul öltözöttek listájára kerül. De a mindig lázadó énekesnő nem hallgat kritikusaira. A minap például egy fűzőben, neccharisnyában és egy indokolatlan fehér lepelben jelent meg, ami lényegében nem takart belőle semmit.

  Az egészet pedig szó szerint megkoronázta egy k*pd be feliratú hajpánttal.

 • Nick Cummins, az egykori ausztrál rögbijátékos különleges videót osztott meg Facebook-oldalán.

  Névtelen8.png
  Fotó: Nick ‘Honey Badger’ Cummins / Facebook

  A felvételen láthatjuk, amint Cummins félreáll az autójával, mert a közelben meglát egy bajba jutott birkát. Az állat a drótkerítésbe szorult és magától nem tudott volna kiszabadulni, mert a szarva is akadályozta benne.

  A férfi odaszaladt és pár másodperc után sikerül kiszabadítania őt.

  Azért még megnézte, nem történt-e komolyabb baja a birkának, aztán pedig feltette a költői kérdést, 

  hogyan fogom biztonságban átjuttatni ezen a kerítésen?

  Végül átemeli a könnyűnek semmiképp nem mondható állatot, aki boldogan vágtázik tovább a mezőn.  A videó nagy népszerűségnek örvend, csak Twitteren közel 13 millióan tekintették már meg.