Eufrozina, Kende
5 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A kormányfő a Facebook-oldalán mutatta meg Anna Adélt. Azt írta hozzá: 

  "Jó reggelt, Magyarország!"

  unoka
  Fotó: facebook.com/orbanviktor
 • Rod Rosenstein amerikai igazságügyi miniszterhelyettesről a napokban jelent meg, hogy Donald Trump elnök elmozdításán munkálkodott, és azt akarta, hogy titokban rögzítsék az elnök szavait.

  Ezek után Rosensteint behívták a Fehér Házba hétfőn, a látogatásáról pedig épp tudósított a CBS, amikor tökéletes időzítéssel bekapcsolt a Fehér Ház riasztórendszere. 

  Untitled-1

  Ed O'Keefe tudósító hangját el is nyomta a rendszer, ami azt ismételgette különböző riasztások kíséretében, hogy ez csak egy teszt.

  Rosensteint egyébként egyelőre nem rúgta ki Trump. 

 • Felkerült az Ebay-re a drága sportkocsikat gyűjtő jazz-legenda Miles Davis egyik kedvenc járgánya. Az 1980-as 308 Ferrari GTSI szeptember 18-án került fel, és az aukció 10 napig tart, amit Davis halálának 27-ik évfordulóján zárnak le. 

  A cikk írásakor az 1 dolláros kezdőlicittel induló kocsi épp 75 ezer dollárnál járt, ami nagyjából 20 és fél millió forint körüli összeg, így nem túlzás kijelenteni, hogy minimum egy kisebb budapesti lakás árát kell majd leszurkolnia a győztesnek, de ugye még hátra van kicsivel több mint 4 nap.

  s-l1600
  Fotó: beverlyhillscarclub / ebay

  Az aukció galériáját érdemes átpörgetni, mert az eredetiséget igazoló dokumentumokon kívül egy fekete-fehér kép, amin barátnője Cicely Tyson beszél Mileshoz, valamint Jim Rose turnémenedzserhez.

    

 • Nápolyban Jorit Agoch olasz művész 40 nap alatt készítette el Ernesto "Che" Guevara argentin származású latin-amerikai gerillaparancsnokot ábrázoló kétrészes falfestményét, ami egyébként 300 négyzetméter méretű.

  Hatalmas házfalakból Magyarország (azon belül pedig főleg Budapest) is elég jól áll a tízemeletes paneleknek köszönhetően, de itthon Che Guevara nem lenne annyira aktuális. Na, de akkor ki?

  Ki mutatna jól a magyar házak falán?

  • 451
   Jó lesz ide is Che Guevara
  • 303
   Rózsa Sándor
  • 147
   Savanyú Jóska
  • 70
   Sobri Jóska