Nándor
8 °C
23 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 1041633 ori
  Fotó: Sony Pictures

  Igazából csak remélni lehet, hogy tényleg elkészül a 2016-os, női Szellemirtók-film folytatása, mert ha igen, akkor száz év múlva elég lesz beleírni a filmes tankönyvekbe ezt az egyetlen egy filmet, hogy tökéletesen megismerhető legyen a 2010-es évek Hollywoodjának működése. Nagyjából így:

  • Készült egy eredeti ötleten alapuló film 1984-ben, és nagy siker lett.
  • 2016-ban eredeti ötlet helyett inkább visszanyúltak a régi filmsikerhez, és megcsinálták újra ugyanazt.
  • De mivel eddigre elkezdték Hollywoodban belátni, hogy talán a nőknek is kéne néha komolyabb lehetőségeket adni, az egyszerűség kedvéért nem valami nőkre szabott történetet találtak ki, hanem szimplán lecserélték a férfi főszereplőket nőkre.
  • Majd újabb eredeti ötlet helyett felvetették, hogy jöhet a folytatás.

  Ki nem fakadna legszívesebben sírva már ettől a felsorolástól is?

  Mindenesetre még nem kell túl komolyan venni az egészet, mert még csak a rendező, Paul Feig nyilatkozta azt a Guardiannek, hogy "szívesen csinálna még egy Szellemirtókat, ha bárki is kérné". De mivel a hatalmas költségvetésű film alig hozta vissza az árát (ha egyáltalán visszahozta: hogy mennyit költöttek a gyártási költségeken túl marketingre, azt nem lehet tudni, mindenesetre rezeg a léc), valószínűleg nem nagyon fogják megkérni Feiget, hogy újrázzon.

 • Jennifer Aniston és Reese Whiterspoon újrajátsszák kedvenc Rachel és Jill-pillanatukat a Jóbarátokból

  - hirdeti a lenti videó címe, ami, hát, elsőre sem hangzik egy hatalmas szenzációnak, de végül is tizenöt évvel az utolsó Jóbarátok-epizód után egész jópofa lehet, hogy a sorozatban nővéreket játszó színésznők felelevenítenek valami jó jelenetet Mindenki Kedvenc Sorozatából, gondolhatja az egyszeri Jóbarátok-rajongó.

  De aztán kiderül, hogy az Acces Hollywood videója semmi másra nem jó, mint illusztrálni, mennyire könnyű bármivel bekerülni a hírekbe, ami rájátszik a nosztalgia-faktorra. A videó érdemi része ugyanis nagyjából tíz másodperc, és annyi történik benne, hogy a két színésznő egy kanapén ülve papírból felolvas nagyjából húsz szót.

  :'((((

 • Egy friss rendelkezés szerint az autósok hazavihetik és elfogyaszthatják azokat az állatokat, amiket a járművükkel elütöttek, írja az Eater. Az angolul "roadkill"-nek nevezett tetemek évente akár százezer kilónyi egészséges, fogyasztható húst jelenetenek, amiket eddig tilos volt hazavinni az államban.

  A kaliforniai halakért és vadakért felelős igazgatóságnak 2022-ig létre kell hoznia egy appot, amivel be lehet jelenteni az elütött tetemeket, az app aztán a bejelentés után engedélyt ad majd a tervek szerint a tetem eltávolítására. De csak akkor, ha az állat megdöglött, ha nem, akkor az igazgatóság egyik munkatársának kell eldöntenie, hogy mi legyen az állattal.

 • Az Ibiza-botrányba belebukott Heinz-Christian Strache már egykori pártja, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) számára is kényelmetlenné vált. Nyilvános, 786 ezer követővel rendelkező hivatalos Facebook-oldalának ugyanis megszüntették a láthatóságát.

  Az FPÖ közleménye szerint Strache „kérésének megfelelően” lőtték le az oldalát, hogy tiszteletben tartsák a személyiségi jogait. Szerintük jogi okokból nem adhatják át neki a kizárólagos admin jogot, az oldal ugyanis az FPÖ „tulajdona”, a párt anyagi és emberi erőforrásai segítségével építették fel.

  Strache ügyvédjén keresztül ultimátumot adott az FPÖ-nek: vagy visszakapja az admin jogot, amit korábban elvettek tőle, vagy jogi lépéseket tesz. Privát profilján pedig - ami részben nyilvános, és 50 ezren követik - köszönetet mondott a támogatóinak, és azt írta:

  „Ne aggódjatok, nem csak a Facebookon fogok visszatérni.”

   (Alfahír)