Friderika
12 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mármint nem az üzenet huncut, hanem az énekes arckifejezése közben, nem lehet neki ellenállni még akkor sem, ha tulajdonképpen az ég adta világon nem mond semmit semmiről. Azért önök most megpróbálhatják. A dolog apropója természetesen az, hogy Sheeran az elsőként bejelentett, és szinte biztosan a legnagyobb nevű fellépő a 2019-es Szigeten.

  • Képernyőfotó 2018-09-20 - 8.35.40.png

    Épp csak mérget nem köpött az amerikai elnök. Vajon mi válthatott ki belőle ilyen reakciót?

  • Kegyetlen halála volt a nyolcévesnek, mert az anyja egy nőt választott az apja helyett

    – hirdeti öles betűkkel a Bors egy cikk címében, amely arról szól, hogy saját nyolcéves kislányát gyilkolta meg egy férfi azért, mert féltékeny volt exbarátnője leszbikus szeretőjére.

    De a bulvárlapnak ezt sikerült úgy tálalnia, mintha a gyilkosság nem a kegyetlen elkövető, az apa hibája lenne, hanem az anyukáé. Meg az anyuka homoszexualitásáé. Meg azé, hogy az anyuka nem a férjét „választotta”. Ezek a Bors szerint mind fontosabb körülmények, mint az, hogy egy férfi megölte a saját kislányát. Remélem, csak a vak és ostoba kattintásvadászat van egy ilyen cím mögött, még mindig jobb, mint ha bárki komolyan azt gondolja, a fentiek bármilyen szinten is enyhítő körülményt jelentenek egy ilyen gyilkosság esetén.

  • Ha menni kell, hát menni kell. Ennek az örök igazságnak a napnál fényesebb bizonyítékát csütörtök reggel láttam az Árpád híd pesti hídfőjénél. Heroikus küzdelem, amit a parkolóőr folytat azzal az autótulajdonossal, aki fittyet hányva a parkolási zónákra lazán otthagyta a parkolóban az autóját egyszer csak megunják, hogy büntetgessenek alapon. Az angyalföldi parkolóőrt azonban nem ilyen fából faragták, és szerintem ő akkor is ki fogja állítani a büntetést, ha az autót már régen betemeti a piros mikuláscsomag.