Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy tudni, újra szülői örömök elé néznek a férjével.

  Sajtóértesülések szerint Kulcsár Edina kislánya, Amara, tavaly májusi születése óta ismét babát várhat. Az utóbbi hetekben az a szóbeszéd ütötte fel a fejét a nyilvánosságban, amely szerint az egykori szépségkirálynő második közös gyermekét várja férjével, Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel.

  Az Origo írása szerint a házaspár a 2023-as év végén, Instagramon indított saját valóságshow-jukban már elárulták követőiknek a gyermekáldás tényét. Hozzátették, úgy tudni, Kulcsár a harmadik hónapban jár, és kisfiút hord a szíve alatt. A hírt ugyanakkor érdemes fenntartásokkal kezelni, ugyanis azt egyelőre nem erősítették meg a szerelmesek.

 • Közel 18 éve vitte el a főnyereményt.

  DKOKO20060321003
  Fotó: Kollányi Péter / MTI

  Cserey Gábor 2006-ban vitte haza a Legyen Ön is milliomos! 40 millió forintos fődíját. Magyarországon máig ő az egyedüli, aki képes volt mind a tizenöt kérdést megválaszolni, és ezzel megnyerni a játékot. Most a Blikknek adott interjút, amelyben azt kérdezték tőle, mire költötte a nyereményét, de arról is beszámolt, mennyire változtatta meg az életét a pénzösszeg.

  Ugyanúgy élek ma is. Akkor sem volt olyan hatalmas összeg a 40 millió forint, hogy az ország 10 leggazdagabb embere közé tartozzak, tehát ugyanúgy dolgoztam a nyugdíjig. Egyébként a mai napig én vagyok a lexikon a családban, ha nem tudnak valamit, egyből jön a »menj, kérdezd meg apádat, nagyapádat!«

  – magyarázta az egykori kvíznyertes, aki „autóra, lakás- és nyaralótatarozásra, utazásra” szánta a nyereményét, ami így aztán „pillanatok alatt elkopott”. 

  Cserey azt is elárulta, hogy családja unszolására jelentkezett annak idején a műsorba, amely tévészereplését követően sokáig alig tudott végigmenni egy utcán úgy, hogy ne ismerjék fel vagy szólítsák le. Mint mondta, ma is szívesen jelentkezne vetélkedőbe, de hiába próbálkozik, nem látják őt szívesen, mert inkább a fiatalokat hívják.

  Az ugrást követem, de nem nekem való, mert tele van általam nem preferált kérdésekkel, ráadásul 30-40 év körüliek szerepelnek benne, engem nem engednének oda. A Maradj talpon-nál is azt mondták, a korom miatt nem eshetek le… mondtam, hogy nem fogok, mert jó válaszaim lesznek, de akkor sem hagyták. 74 éves vagyok, hiába mennék, azt mondanák, nem vagyok képernyőképes

  – fogalmazott Cserey.

 • Az Egyesült Királyság legidősebb csatára még mindig hetente háromszor lövi a gólokat helyi focicsapatának 90 éves korában – írja a The Sun.

  A cselmester Mike Fisher – akit csapattársai Nindzsának becéznek – 75 évvel ezelőtti, 1949-ben kezdődött futballkarrierje óta még mindig átlagosan egy-egy gólt szerez meccsenként. Az egykori veterán minden kedden, szerdán és csütörtökön pályára lép egy helyi szeniorcsapatban, miután 82 évesen hozzájuk igazolt.

  Korábban a West Mids-i Bloxwichben élő Fisher egészen 40 éves koráig játszott, majd hosszabb szünetet tartott, és élvezte az életet. Miután tíz éve újra beleszeretett a sportágba, újra rendszeresen játszik az Old Corinthians csapatában. A gólvágó múlt héten a kerek 90. születésnapját is megünnepelte csapattársaival, sőt aznap öt gólt is szerzett a nála 40 évvel fiatalabb ellenfelekkel szemben.

 • Tíz pont a Griffendélnek.

  SWNS POTTER DOG 010
  Fotó: Northfoto

  Egy fiatal nő arra képezte ki a kölyökkutyáját, hogy a legtöbb Harry Potter-filmekből ismert varázsszavakra reagáljon – köztük az Invitóra, amivel lábhoz hívja, és az Avada Kedavrára, hogy halottnak tettesse magát. Mint kiderült, a 33 éves Audriana Li az elmúlt három évet azzal töltötte, hogy a Dobby névre hallgató labrador keverékét igazi varázslótanoncként vizsgáztassa bűbájokból.

  Li rájött, hogy a varázslatok nagy része felcserélhető a klasszikus vezényszavakkal, így úgy döntött, ezeket beépíti a négylábú képzésébe. Az izgága eb mostanra olyan varázsigéket ismer, mint a Stupor (feküdj), Immobilus (maradj), Invito (gyere), menj az Azkabanba (helyedre),vagy az Ascendio (ugorj fel) és Capitulatus (dobd el). Ráadásul az egyedi parancsok gyakran szolgáltatnak beszédtémát, amikor a lány sétálni viszi Dobbyt, mivel a többi kutyasétáltató mindig jót mulat a trükkjükön.