Eufrozina, Kende
5 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • IMG 7395

  Először indult nemzetközi versenyen a hétvégén a magyar víz alatti rögbiválogatott, és a bécsi Open Central European Cup-ról mindjárt el is hozott egy bronzérmet Ausztria és Csehország mögött. Ezzel a versennyel nyitotta meg egyébként a felkészülést a csapat a 2019-es világbajnokságra.

  Hogy mi is az a víz alatti rögbi, az kiderül a tavaly készített videónkból.

 • Hétfő esett lángra kapott az olaszországi Pisa mellett a Monte Serra nevű erdő, közölte az MTI. Több száz embernek kellett elhagynia az otthonát, több ház és autó megsemmisült. A lángok oltása nehezen halad az erős szél miatt. Calci polgármestere szerint gyújtogatás okozhatta a tüzet, vagy kerti tűz terjedt el az avarégetési tilalom ellenére.

 • Hétfőn New Yorkban megkezdődött az ENSZ évi rendes közgyűlése, ahova Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök magával vitte három hónapos csecsemőjét – és ezzel történelmet írt. És persze nemcsak ő, hanem három hónapos kislánya is, aki az eddigi legfiatalabb ember, aki megjárta a világszervezet közgyűlését.

  A Guardian beszámolója szerint amíg Ardern beszélt, a babát a férje, a horgásztévés műsorvezetőből pár hónapja háztartásbeli apukává vált Clarke Gayford őrizte a többi ENSZ-küldött között.

  A büszke apa a Facebookon több ezer ember örömére kirakta a történelmi ENSZ-belépőkártyát is, amin egy pólyás baba fotója látható. „Bárcsak lefotózhattam volna annak a japán delegációnak az arcát, akik akkor léptek be az egyik tárgyalóba, amikor épp pelust cseréltem" – írta a kép mellé.

 • Hétfőn mutatta be az új kabaláját, Grittyt az NHL-csapat, és hát nem is nagyon tudjuk mire vélni a szőrmókot.

  Dn3pUdPU8AIH800

  Gritty a csapat történetének második kabalája, az elődje Slapshot volt, és így nézett ki:

  slapshot