Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Amennyiben november 10-ig eléri az egymillió feliratkozót Youtube-on, Dancsó Péter elindul a főpolgármester-választáson. Puzsér programjára "reagálva" a magyar internet egyik legnépszerűbb videósa kijelentette, hogy Budapest belső kerületei legyenek segway-vel begurulhatóak.

  Hogy Dancsó mennyire gondolja komolyan az egészet, ki tudja, mindenesetre nem tűnik teljesen esélytelennek, hogy 964 ezer feliratkozójából november 10-ig egymillió legyen. Ha ez megtörténné, végre valahára tényleg beleugrana az a bizonyos majom a vízbe. Persze könnyen lehet, hogy viccről, esetleg egy Puzsért segítő kis kampányelemről van szó, hiszen Dancsó több közös előadást tartott Tarlós István kihívójával. 

  dancsó.PNG
  Fotó: youtube.com/videomania
 • Addig szorította a hím nyakát egy nőstényoroszlán az indianapolisi állatkertben, amíg már nem lélegzett, a dolgozók pedig hiába próbálták szétválasztani őket. Zuri és Nyack nyolc éve éltek egy kifutóban, 2015-ben három kölykük is született. A dolgozók akkor rohantak a kifutóhoz, amikor szokatlanul sok morgást hallottak. Az állatkert vizsgálatot indított az ügyben. Szafariparkokban is lefilmeztek már olyan eseteket, amikor nőstényoroszlánok hímekre támadtak, de az állatkert szerint a két állat soha nem mutatta semmilyen jelét agressziónak. (BBC)

 • A Severe Weather Europe tette közzé a felvételt, amit múlt kedden készítettek a kanadai Quebecben. 

  xxgV02z - Imgur.gif

  A jelenség akkor fordul elő, ha komolyabb esőzések miatt kiázik a föld, és így a szél kis mértékben képes kirántani a fákat a helyükről. Szélsőséges esetben egyébként ki is ránthatja a gyengébb gyökérzettel rendelkező fákat a földből a szél, mondta egy kanadai arborista a lapnak.

 • A dél-karolinai Clemsonban történt az eset, az egyetemi buliban sokan ugráltak és táncoltak, amikor hirtelen beszakadt a padló, és tömegek estek le a pincébe. A felvételen az is látszik, ahogy a peremen lévők próbálnak visszamászni.

  Összesen 30 embert kellett kórházba szállítani törésekkel és zúzódásokkal, de senkinek nem esett komolyabb bántódása, ami a hatóságok szerint óriási szerencse. A bulinak helyt adó közösségi házat 2004-ben építették, tehát nem is kifejezetten öreg épületről van szó.

  30serult