új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nagyot megy az utóbbi 24 órában Paulo Coelho szeptember eleji Instagram-posztja, amin a könyvét olvasó Ganxsta Zolit posztolta, mi is írtunk az előzményről. 

    A bejegyzés megtekintése az Instagramon

    Zolee Ganxta - He is the most well-known "bad boy" in Hungary, he is a gangster rapper and today there is no prime time tv show without him in Hungary. I hope HIPPIE will keep he being who he is!

    Writer (@paulocoelho) által megosztott bejegyzés,

    Most azt tényleg hagyjuk, hogy a fentiek valóságtartalma mennyire van köszönő viszonyban a valósággal, maradjuk csak a tényeknél. A posztot a közhelyszótárat évtizedek óta újabbnál újabb tartalmakkal töltögető író szeptember 1-jén tette ki, de a magyar sajtó és online közösség csak tegnap talált rá, és akkor sem csak úgy, mert szembe jött, vagy mert van magyar is az író 1,6 millió követője között, dehogyis. 

    Azért, mert Fluor Tomi észrevette, és menten szólt a Hippi című könyv hazai kampányát végző Spanish Wax nevű cégnek (aminek egyik tulajdonosa az az Árpa Attila, aki a reklámfotók egyikén éppen Colhót olvas), hogy helló, beütött a cucc a neten, Coelho is kiposztolta. Nem rossz, lehet majd mutogatni a következő preziben,

    DE ha igazán tökösek lennének,

    akkor egyik kollégánk GanxstaPaulo-mémjeiből rátennének még egy lapáttal a dologra:

    coelho
    coelho2
    coelho3
  • Itt az újabb fejezet az Orbán Viktor furcsa találkozásai európai politikusokkal sorozatból: éppen interjút adott a kamerák előtt a salzburgi EU-csúcson, amikor beslattyogott a francia elnök, Emmanuel Macron, üdvözölt mindenkit, és rárakta a kezét Orbán hátára köszönésképp.

    Orbán egy kicsit ki is esett a ritmusból, nem tudta, hogy most köszönjön vagy megálljon, aztán Macron kezet nyújtott egy hogy vagy Viktor kíséretében. 

  • Kétnaponta lassítja a forgalmat a budai Nagyenyed utcában egy áruszállító teherautó. A reggeli csúcsforgalomban foglal el két sávból egyet, meggátolva ebben a hegyről a Déli pályaudvar felé kikanyarodó autókat, iskolába igyekvőket. Pedig 10 méterrel hátrébb kijelölt rakodóhelyük van.

    42167287 1145948738894170 8231727181277954048 n
    Fotó: Hermann Irén