Orbán
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nehéz elképzelni, hogy ilyen létezik, de egy Nate Roman nevű massachusettsi fickóval mégis megtörtént a múlt héten, és azóta sem tudja, hogy mégis mi a fene történt.

  A betörésre a 44 éves Roman ötéves fia hívta fel a figyelmet, akinek először tűnt fel, hogy nyitva van a hátsó ajtó. A férfi elmondta, hogy elég hátborzongató érzés volt a felismerés, hogy valaki járt a házában, de az még inkább megdöbbentette, hogy bent kiderült, 

  semmi nem tűnt el, helyette viszont minden ki lett takarítva.

  Mint mondta, érezni lehetett a takarítószerek szagát, és hát látható is volt az eredmény, a rejtélyes betörő a konyhát leszámítva minden helyiséget alaposan kipucolt.

  RÓZSA.PNG
  Fotó: YouTube / CBS Boston

  Roman arra gyanakszik, hogy egy profi takarítócég lehet a ludas, akik elnézték a címet, már csak azért is, mert a takarítást a fent látható, vécépapírból hajtogatott rózsával koronázták meg. Ez utóbbiról egyébként a férfi azt mondta, fantasztikus minőségű darab.

  (via)

 • A brit miniszterelnöki rezidencia főegerésze, Larry pénteken is megnézte, hogy minden rendben van-e Downing Streeten, ám nem élvezhette túl sokáig a friss levegőt, ugyanis elő kellett készíteni a terepet Theresa May lemondáshoz. Ezzel a jelenettel a kisállat lett a Twitter egyik sztárja átmenetileg.

  Követelem, hogy hozzák ki Larryt, a macskát

  - írta a Twitter-felhasználó, aki hozzátette, szívesen látná a kisállatot May utódjaként. 

  Jobb ez így, May amilyen szerencsés, még felbukott volna benne, amikor kijön az ajtón

  - jegyezte meg Dan Hodges, politikai kommentátor.

  D7Udkm8XoAIiQtk
  Fotó: Twitter / @imrichardmorris

  A 15 perc hírnév azonban nemcsak neki járt, hanem annak a fiatalembernek is, aki Theresa May beszéde előtt segített ellenőrizni, hogy minden a helyén van-e. A közösségi oldalon természetesen arra is bőven érkezett javaslat, hogy a Helyes Pódiumos Fiú legyen az új miniszterelnök. 

 • Akinek mond valamit az Arduino és a Raspberry Pi miniszámítógépek neve, azokat nagy eséllyel érdekelheti a Maker Faire Rome kiállítás. Ott pont ilyesmikből felépített szenzorhálózatokat, robotokat, űrtechnológiás-, egészségügyi és művészeti alkotásokat mutatnak be.

  A rendezvény csak október 18-20-án lesz, ám aki kiállítóként venne részt rajta, annak iparkodnia kell, mert június 24-ig várják a pályázatoket ezen a linken.

  Tavaly gombából készült mesterséges bőrt, zenelejátszóvá hekkelhető Sony alaplapot és összelegózható házat láttunk ott, és a kiállítók zöme valamilyen iskolából, egyetemről vagy kutatóintézetből érkezett, a látogatók közt pedig rengeteg a befektető, akik új ötletekre kíváncsiak.

  Idén az a Maker Faire Rome egyik fő célkitűzése, hogy karbonsemleges legyen a kiállítás, és senki ne használjon a területén polietilén és más műanyag tárolókat.

 • Csak éppen aránylag keveset, úgyhogy át kell gondolni a szélenergia elleni lobbizást a madarak védelmében. Ezen az alapon az autózást, az áramhálózatot és a macskákat is be lehetne tiltani. Sőt, a macskákat kéne leginkább, mert azok ötezerszer több maradat gyilkolnak meg évente.

  turbinakok