Erik, Alexandra
9 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már csak egy napot kell várni a válasszal, és kiderül a Stenk podcast adásából. Réti Nóra és Nagy Szabolcs műsorvezető a magyar dalszövegek témakörét járja körbe Tariska Szabolcs dalszövegíróval és Kocza Borival, a zeneszöveg.hu operatív vezetőjével.

  stenk 4
  Fotó: Index

  Kiderül, melyik a legnépszerűbb dalszöveg-téma, melyik a leggyakoribb szó a szerzeményekben, mi volt az a trash alkotás, amitől kiakadt a Zeneszöveg.hu kattintásszámlálója, és milyen kérésekkel fordulnak a magyar popipar nagyjai az egyik legfoglalkoztatottabb magyar szövegíróhoz.

  Holnap készüljön és hangoljon, hallgassa a Stenk podcastot!

 • Óvatosan a dohányzással! Óvatosan a kézfertőtlenítéssel! De fegfőképpen a kettő kombinálásával. Maryland államban történt az a teljesen szürreális eset, hogy egy sofőr felgyújtotta az autóját, miközben egyszerre dohányzott és kézfertőtlenített. 

  Szerencsére a férfi túlélte a balesetet, de első- és másodfokú égési sérüléseket szenvedett a kezén és a belső combján. A kocsiban viszont majdnem hatszázezer forintos kár keletkezett, mint később kiderült, teljesen kiégett. 

  A férfi alkoholtartalmú fertőtlenítőszert használt, elmondások szerint „bőséges mennyiségben”.

  Itt lehet megtekinteni a helikopterből rögzített tüzet:

   Itt pedig közelebbről is meg lehet nézni a teljesen kiégett autót: 

   (via: indy100)