Angelika
-1 °C
3 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kábé két hete olvasztotta le az internet népének közös tudatát a színésznőből lett kártékony áltudományos kuruzsló életmódguru Gwyneth Paltrow azzal, hogy piacra dobott egy gyertyát, ami olyan illatú, mint a vaginája. 75 dollárért (23 ezer forint). Nyilván elkapkodták. Halálosan biztosak lehettünk abban, hogy mi lesz a sztori következő fejezete: egy kanadai cég ellengyertyával jelentkezett, ami egyrészt péniszillatú, másrészt 25 dollárral drágább.

  pocs.png

  A legjobb az egészben a magyarázat: az árazás figyelemfelkeltő demonstráció a munkahelyi nemi megkülönböztetés ellen. A pöcsszagú gyertya ugyanis pont annyival kerül többe, mint amennyivel arányaiban a férfiak többet keresnek Kanadában a nőknél, azonos munkakörben. A bevételt egyébként egy női egyenjogúságért küzdő alapítvány kapja. Itt lehet megrendelni, ha valaki ellenállhatatlan vágyat érezne rá.

  (via refinery29)

 • Különleges moziplakát promózza Guy Ritchie új filmjét a kaliforniai West Hollywoodban, vette észre a Kreatív.

  Az Úriemberek című film sztorija, ami az ígéretek szerint egy tipikus Ritchie-féle krimi piti bűnözőkkel és egyéb parodisztikus alvilági figurákkal, végig a fű körül forog. Az alaphelyzet szerint a londoni marihuánabirodalom feje úgy dönt, túlad a bizniszen.

  Ez adta az ihletet Zach “Jesushands” Fernandeznek, aki stílusosan a jelenleg futó Weedconon, azaz a kaliforniai fűfesztiválon mutatta be a film teljes egészében marihuánából készült plakátját. Az alábbi videó bemutatja a készítés folyamatát:

  Az alkotó elmondása szerint a műhöz a marihuánanövény minden részét felhasználta, a levelektől kezdve a száron keresztül a magokig.

  Forrás: Youtube
  Forrás: Youtube
 • A venezuelai államkincstár készpénzállománya aggasztó szintre csökkent, írja a Business Insider. A kasszában már kevesebb mint 800 millió dollár, illetve kb. 200 millió értékű, azonnal készpénzre váltható értékpapír porosodik. A helyzet súlyosságának érzékeltetésére a lap Jay-Z-t, illetve Kylie Jennert hozza fel példának, mint kb. ekkora vagyonnal rendelkező celebek, de nekünk van egy sokkal plasztikusabb illusztrációnk is. Ő:

  meszaros lorinc richie rich

  A Nemzet Gázszerelőjének a Forbes becslése szerint egymilliárd dollár a vagyona, de ez tavaly márciusi adat, a G7 novemberi cikke szerint inkább kétmilliárd lehet a reális szám. 

  A dologhoz azért hozzátartozik, hogy Venezuelának van még otthon 73 tonna aranya, és Londonban, a Bank of England pincéjében még bő 30 tonna, aminek összesen kb. 5,2 milliárd az értéke, de sajnálatos módon a különféle nemzetközi szankciók miatt ehhez vagy nem fér hozzá, vagy nem tudja legálisan pénzzé tenni. Azt persze nem tudhatjuk, hogy ezzel szemben mi van Mészáros Lőrincék pincéjében.

  A tanulság valószínűleg az, hogy most gyorsan kéne megvenni Venezuelát, mielőtt Soros György veszi meg.

 • Igen, ez még viccesebben hangzik, mintha az RTL-en a Barátok köztbe véletlenül bekerülne egy olyan sztoriszál, amiben a TV2 székháza leég, összedől, és aztán elsüllyed a mocsárban. És mégis: a Thor képregények aktuális szériája azzal nyit, hogy rettentő világpusztító veszedelem közeleg (ez eddig roppant eredeti egy szuperhősös képregénytől): a Fekete Tél nevű, hát izé, még nem tudjuk kicsoda-micsoda, de pont úgy omlik tőle porrá minden és mindenki, ahogy az Infinity War végén Thanos csettintésétől.

  Az új füzet megjelenése előtt kiadott pár oldalas előzetes épp illusztrálja egy határozottan meg nem nevezett párhuzamos univerzum szomorú sorsával. Ahol először feltűnik egy repülő figura, aki kísértetiesen emlékeztet Supermanre, aztán a narrátor felsorolja a világ legnagyobb hőseit (akik nyilván nem tudják megállítani a pusztulást): a Nap istene, a smaragd fény istene, a sebesség, a sötétség, az óceánok és az erő istenei. Nem kell hozzá akrobatikus asszociációs bakugrás, hogy ezeket meg tudjuk feleltetni Supermannek, a Zöld Lámpásnak, a Flash-nek, Batmannek, Aquamannek és Wonder Womannek.

  dc

  Amellett hogy Thor meg a haverjai nyilván megmentik majd az univerzumot, és talán vissza is csinálják a világvégét, én imádnám, ha ezentúl az ilyen beefek határoznák meg a szórakoztatóipart. Mondjuk az új Star Trek sorozat nyithatna is azzal, hogy Picard kapitány véletlenül atomjaira robbantja a Star Wars univerzumot, vagy a Witcher új évadjában Geralt feltrancsírozhatna egy George RR Martinra gyanúsan emlékeztető, idegesítően lassan dolgozó krónikaíró szerzetest, és hasonlók.

  (via Screen Rant)