Judit
2 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Valóságos birodalom-egyesítésre készülnek India leggazdagabb családjai. Szerdán megházasodik ugyanis Isha Ambani és Anand Piramal. Előbbi India leggazdagabb emberének, a jemeni születésű, és ma már 40 milliárd dolláros cégbirodalommal rendelkező Mukesh Ambaninak a lánya. A családi vagyon elsősorban olajiparból, finomítókból ered. Utóbbi pedig Ajay Piramalnak, az azonos nevű gyógyszer-birodalom vezetőjének a fia. Ez a család azért "szegényebb", csak 4,9 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik.

  A lagzin mindenki ott lesz, aki csak számít a térségben, az ünnepség már megkezdődött és száz magánrepülőgép szállította a vendégeket az India északnyugati részén található Udépur városba, Rádzsasztán állam egyik félmilliós nagyvárosába.

  A helyszínen van már például Hillary Clinton korábbi amerikai elnökjelölt is, akit két évtizedes barátság fűz a dollármilliárdoshoz, Beyoncé fog magánkoncertet adni, és az eseményen megjelennek India leggazdagabb emberei, legbefolyásosabb politikusai és Bollywood csillagai is.

  A méregdrága esküvőt a szegény államban sok kritika is éri, különösen azért, mert a gazdag családok már az eljegyzésből is fényűző partit csináltak, akkor a Comói-tónál, a l Villa D'Este szállodájában tartottak 600 fős bulit.

 • Idén már a nyolcadik évét tapossa a legnépszerűbb videomegosztó, a YouTube évösszegző videósorozat, a YouTube Rewind, ami eleinte csak egy top 10-es lista volt, de nem kellett sok idő, hogy első pillanattól az utolsóig megkomponált, sztárokkal és utalásokkal teletűzdelt videók vegyék át a sima listák helyét.

  22610506 093b88b6f1fb906adcf1ec9cc922361e o

  Botrányból már tavaly sem volt hiány: a 2017-es videót rengetegen diszlájkolták,

  • egyrészt a YouTube tavalyi tevékenysége miatt,
  • másrészt meg azért, mert a videóból pár elég megosztó ügy miatt először maradt ki a világ legnagyobb YouTube-sztárja, PewDiePie.

  A tavalyi videó végül a 14. helyen állt meg a legutáltabb videók listáján, idén azonban nemhogy elérni, meghaladni is sikerült azt a teljesítményt, és a jelek szerint minden esélye megvan annak, hogy 

  pár napon belül az idei youtube rewind lesz a legutáltabb videó Justin Bieber legendásan rossz hírnevű Baby című nótája helyett.

  Ez mondjuk annyira nem is meglepő, mert az idei Rewind tényleg iszonyatosan kínosra sikerült, így tulajdonképpen teljesen megérdemelten van lassan 7 millió diszlájk rajta, amivel jelenleg a legutáltabb videók listájának második helyét foglalja el.

  Ha még nem látták a videót, vagy szeretnének részesei lenni Justin Bieber trónfosztásának, akkor itt van, rajtunk ne múljon:

 • A Spice Girlsből ismert Melanie Brown, ismertebb nevén Mel B, azaz Scary Spice szombat éjjel egyik barátjánál aludt egy emeleti hálószobában, mikor az éjszaka közepén felébredt és megpróbált lejutni a földszintre. Az énekesnő lezuhant a lépcsőn, eltörte több bordáját és elvágta a kezét, a súlyos sérülései miatt azonnal műteni kellett – számolt be a Mel B vágó hírről a TMZ.

  Az énekesnő többször került be a bulvársajtóba a droggal és alkohollal kapcsolatos visszaélései miatt, de az ügyvédje kijelentette, hogy a balesetben semmilyen kábítószernek nem volt szerepe.

  Scary Spice annyira megijesztette a Spice Girls többi tagját a balesettel, hogy Posh Spice (ismertebb nevén Victoria Beckham) kivételével énekestársai egyszerre látogatták meg a kórházban, ahol összeálltak egy csapatfotóra is. (Mármint hárman álltak közülük, ugyanis Mel B inkább feküdve maradt, valószínűleg a törött bordái miatt.)

  A fotó nem csak aranyos, de marketing értékkel is bír, ugyanis a lánycsapat (Posh Spice nélkül) 2019 nyarán hosszú évek után újból turnézni fog Nagy-Britanniában.

 • Csodálatos videót tett közzé vasárnap az amerikai Nevada állam egyik tévéadója, az internet nagy örömére, a rablási kísérletről készült képsorok ugyanis simán felérnek ahhoz a szeptemberi esethez, ahol egy csávó mindent elrontott egy e-cigi üzlet kirablásánál, amit csak lehetett.

  Itt mondjuk egyébként jóval nagyobb szerepe volt a cukrászda egyik alkalmazottjának, aki egyáltalán nem jött zavarba a rájuk fogott késtől, de így is nehezen értelmezhető, hogy a rabló miért gondolta úgy, hogy jó ötlet lesz letenni a pultra a fegyverét, és két kézzel nyúlni a kasszában lévő pénzért.

  A helyzet innentől aztán teljes komédiába fordult, a pult mögött álló csávó ugyanis le is csapott a késre, és megpróbálta kiűzni vele a boltból a támadót, aki el is indult kifelé, hogy aztán visszafordulva felpattanjon a pultra, és onnan térdelve kezdjen el harcolni az eladóval.

  baskin.PNG
  Fotó: youtube / ktnv

  Végül sikerült is beugrania a pult mögé, és hiába rugdosta őt az eladó, csak sikerült elvinnie valamit a cukrászdából - apró szépséghiba, hogy kiderült, az a valami összesen hat dollár volt.

  A rendőrök jelenleg is keresik a támadót, aki egyébként a napokban két másik helyre is betört már.

  (via)