16:00, December 06.
Marokkó 0
Spanyolország 0
Education City Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 06.
Portugália 0
Svájc 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Northfoto
  Northfoto
  Fotó: Van Tine Dennis/ABACA / Northfoto

  Tom Hanks talán legnagyobb hasonmását, Colin Hankset, a filmcsillag elsőszülött fiát Los Angelesben látták az utcán sétálni. A szintén színészettel foglalkozó negyvenöt éves férfi sötét kabátot, kockás inget, farmert és klasszikus bőrcsizmát csizmát viselt. A színész fiáról készült képeket itt tekintheti meg:

 • Keanu Reeves ezúttal is mindent beleadott.

  A kanadai akciósztár a múltban már számos lenyűgöző látványvilágú filmet készített, de úgy tűnik a közelgő John Wick negyedik felvonása keményen megdolgoztatta Reevest. A Mátrix-filmek színésze a brazíliai Comic Con Experience 2022 rendezvényen egy panelbeszélgetés után röviden azt nyilatkozta, hogy a sokak által várt folytatás a legnehezebb film volt, amit valaha is mozivászonra vitt.

  „Akció szempontjából ez a legnehezebb alkotás, amit valaha csináltam. De pont ettől lesz jó” – mondta az ötvennyolc éves színész, aki azt is elárulta, hogy az egyik legnagyobb kihívást jelentő megpróbáltatása egy harcjelenet volt „egy forgalomban, amely a párizsi Diadalív körül játszódott”. A filmes franchise-ban pedig a bérgyilkosok a nagy egészt tekintve valóban olyanok, mintha csak homokszemek lennének a tengerparton. Reeves karaktere tehát ismét egy kisebb armadával fog szembenézni, ahogy azt már az első filmelőzetesben is láthattuk. Amennyiben lemaradt volna róla, itt megtekintheti:

  (via Ladbible)

 • Kim Kardashian távoltartási végzést kapott legújabb zaklatója ellen.

  GettyImages-1439482453
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Öt évre szóló védelmi határozatot hoztak, amit Andre Persaud ellen adott ki a celebritás Los Angelesben – tudta meg a TMZ. Persaudnak megtiltották, hogy a továbbiakban kapcsolatba lépjen Kardashiannal, és azt is, hogy száz méteren belül megközelítse. A végzés részeként azt is megtiltották neki, hogy lőfegyvert birtokoljon, és le kellett adnia azokat, amelyekkel már rendelkezett.

  A 42 éves realityshow-sztár azt mondta a bíróságnak, hogy Persaud augusztusban háromszor jelent meg az otthonánál, azt állítva, hogy fegyvere van, és ragaszkodott hozzá, hogy telepatikusan kommunikáljanak egymással. A híresség azért döntött távoltartási kérelem mellett, mert aggódott, hogy a férfi esetleg fizikailag is erőszakossá válhat.

 • Ismerje meg a nőt, aki vicces karácsonyi képeslapokat készít egy álcsaláddal úgy, hogy beöltözik, és maga játssza el annak összes szereplőjét! A harminckét éves Brynn Shuller akkor kezdte el a projektet, amikor 2015 októberében vásárolt egy mellszőrjelmezt, és támadt az ötlete, hogy egy furcsa családot hozzon létre. Összeállította az első képet, ahol egy 90-es évek stílusú fotózáson vett részt, és karácsonykor meglepte vele a családját. A szeretteinek annyira tetszett, hogy elhatározta, éves hagyományt teremt belőle, és most már nyolc éve készíti az üdvözlőlapokat, amelyeken a fiktív család szerepel, akiket ő Brynnéknek hív. Idén Brynn, aki grafikus, és az Ohio állambeli Cincinnatiból származik, úgy döntött, minden hónapban készít egy tematikus fotót, hogy összeállítson egy 2023-as naptárat. Íme: