Gyöngyi
4 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Flashmobot szervezett a rendőrség az újraélesztés világnapja alkalmából a Keleti pályaudvarnál.

  A társszervek, így a katasztrófavédelem munkatársai is részt vettek az eseményen.

  A rendezvény célja az volt, hogy interaktív, lazább formában hívják fel az emberek figyelmét arra, hogy az újraélesztés elsajátítása életeket menthet.

 • Még augusztusban számolt be az Index a hírről, miszerint megkérték Meadow Walker kezét, az elmúlt napokban pedig egy igazán megható esküvőre is sor került.

  247353796 466725637956553 2686866813360069361 n
  Fotó: @meadowwalker / instagram

  A 22 éves modell és a néhai Paul Walker lánya két hónappal az eljegyzés után kötötte össze az életét vőlegényével, Louis Thornton-Allannel, derült ki a legfrissebb Instagram-posztjukból. 

  Összeházasodtunk!

  — olvasható a rövid, ám annál tartalmasabb videó leírásában.

  Meadow-t a keresztapja, azaz Vin Diesel kísérte az oltárhoz a 2013-ban elhunyt édesapja helyett. A Halálos Iramban-filmek sztárjai közül még Jordana Brewster is tiszteletét tette a ceremónián. A Vogue szerint az esküvő a hónap elején történt a Dominikai Köztársaságban, szűk családi kör és barátok társaságában.

  A világjárvány befolyásolta a terveinket, így Louis családja nem tudott részt venni. Sőt, sok közeli barát, akikre családtagként tekintünk, szintén nem tudott jelen lenni az utazási korlátozások miatt

  — mondta Meadow a lapnak.

  Az esküvői ruha egy egyedi Givenchy Haute Couture tervezésű ruha volt, melyet barátja, Matthew Williams készített. 

  Valami időtlen, csinos és elegáns ruhát akartam. Matthew letisztult és modern érintése tette az egészet egy tökéletes darabbá

  — áradozott Meadow. A szertartás után egy gyertyafényes vacsora következett, majd a tengerparti buli, ahol nem csak az ifjú pár, de a vendégek is mezítláb táncoltak a homokban.

   (Forrás: Just Jared)

 • A világ leghíresebb vízesése – a tavalyi Nemzeti Összetartozás Évéhez hasonlóan - piros - fehér - zöld színekben pompázott az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján.

  Az ünnepi kivilágításra Magyarországról fogadott díszvendéget a Kanadai Magyar Kereskedelmi Kamara és Magyarország Torontói Főkonzulátusa: Dr. Dancs Ferenc a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára tette tiszteletét az '56-os ünnepségen, melyen jelen volt Michael Tibollo, Ontárió tartomány minisztere, Magyarország ottawai nagykövete, dr. Vass-Salazar Mária és Palkovits Valér torontói főkonzul is.

  A világítás bekapcsolásáról egy rövid videó is készült, melyet alább tekinthet meg:

 • Bluebell, a 17 éves aranyhal minden, csak nem átlagos. Az állatot ugyanis annyira szereti gazdája, hogy zokszó nélkül kifizette a műtétjét, mely 300 fontot, vagyis kb. 130 ezer forintot kóstált. 

  Hannah Jessup, állatorvos elárulta a Metro.co.uk-nak, hogy Bluebellt kézből etetik, sőt, még a felszínre is feljön egy kis simogatásért. Azonban az imádott halacska nemrég betegeskedni kezdett, amikor nőni kezdett valami a szájában, ami megnehezítette számára az evést is.

  Bluebell szájában több dudor is keletkezett, a beavatkozás pedig elkerülhetetlennek tűnt, ha azt akarták, hogy az állat ismét teljes életet élhessen.

  A doktornő egyébként már végzett műtétet halon, de ez volt az első eset, hogy ő vezette a beavatkozást, ami kb. egy óráig tartott.

  Miután visszahelyezték a vízbe, Bluebell egészségesebben úszkál, mint eddig valaha.