16:00, December 03.
Hollandia 0
Egyesült Államok 0
Kalifa Nemzetközi Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 03.
Argentína 0
Ausztrália 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  VV Piros és Anita egymásnak feszültek a ValóVilágban, miután világossá vált, hogy a luxusvillában töltött idejük alatt a két lány finoman fogalmazva sem, szívlelik egymás társaságát. A pénteki adásban már szinte érezni lehetett a feszültséget a levegőben, de ekkor még csak heves szócsatáknak lehettek szemtanúi a nézők. 

  VV Anita szembesítette is a szőkeséget, hogy szerinte megjátssza magát a kamerák előtt, és közben teljesen másként viselkedik. A parázs vita hamar átcsapott személyeskedésbe, ahol már egymás kinézetét becsmérelték. Az összefoglalóban láthatott veszekedés pedig itt nem ért véget, az élő adásban ugyanis kisebb csatatérré változott a konyha, mert a két versenyző különböző ételekkel dobálták meg egymást. A trágár szövegekkel megtűzdelt jelenetet itt nézheti meg.

 • Ezeken a képeken a világszerte mindenhol más és más, de jól felismerhető kocsiülés-minták láthatók, amelynek jellegzetes jegyeit mostantól egy új ruhakollekció is magán hordozza. A semmiből jött elképesztő viseletnek a célcsoportját nehezen lehetne meghatározni, mindazonáltal Christopher Raeburn álmodta újra a fenntartható divatmárkát, amely valóban a tömegközlekedési ülésmintákra hajaz. A divattervező kollekciója környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkezik, és száz százalékban organikus pamutból készül, tetejébe pedig még újrahasznosított anyagból is, így legalább környezettudatosság szempontjából nem érheti szó a ház elejét.

  Az érdekes viseletet alább tekintheti meg: 

 • Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  Curtis már biztosan tudja, hogy nem fogja a gyermeke elől eltitkolni múltját, ha majd egyszer arra kerül a sor, nyíltan fog beszélni drogproblémáiról, mert azt szeretné, hogy neki soha nem kelljen átélnie azt a „boszorkányüldözést”, amin ő keresztülment. A rapper úgy gondolja, elkerülhetetlen, hogy fia találkozzon a droggal, de bízik benne, hogy „több esze lesz, mint az apjának”. 

  Elmesélte azt is, hogy reméli, kisfiából sportoló lesz, talán azért is, mert neki tizenhét évesen egy térdsérülés miatt kellett abbahagynia az ígéretesnek látszó futballkarrierjét. Bár mások tehetséges sportolónak tartották, ő mostanra már inkább jobbnak tartja magát rapperként, mint csatárként. A teljes beszélgetés itt látható:

 • Háfra Mari és Zámbó Jimmy 1987 és 1989 között alkottak egy párt, miután a modell háttértáncosaként találkozott először a Királlyal. Háfrát első találkozásuk alkalmával már teljesen bűvkörébe kerítette az énekes, akit legelőször a hangja ragadta magával, pedig ekkor még közel sem ismerték annyian, mint majd később. Ugyan a népszerű táncosnő hosszú évek óta eltávolodott a rivaldafénytől, most a Fókusz műsorában beszélt szenvedélyes kapcsolatáról Jimmyvel.

  Szerelmük elsöprő volt, bár ekkor még az énekes nem élte ismertességének fénykorát, és a dekoratív nő azzal is tisztában volt, hogy Jimmynek gyereke van, igaz, a feleségéről nem sokat tudott. Ennek ellenére el is jegyezték egymást, de aztán egy heves vita közben az énekes kidobta a gyűrűiket a teraszról.

  Volt eljegyzés, ami rövid életű volt. Egy dühkirohanás alkalmával a teraszról ledobta a gyűrűket, és aztán hiába futottam sírva a gyűrűk után, a jövőnk után, nem találtam

  – emlékezett vissza Háfra Mari, aki azt is bevallotta, hogy a Királytól nem állt messze a féltékenység sem, ami hamar előjött, amikor ő elismert modellként a világot járta Ausztráliától Japánig. „Ez nagyon nem tetszett Jimmynek, mert én őt otthagyom, és biztos valamelyik bikámmal vagyok, de ez szó szerint így hangzott el, tehát megjelent a féltékenység részéről, és ez a dal (Valahol bús dal szól – a szerk.) az ő szomorúságát, illetve féltését és szenvedését mutatja be”.

   (via RTL )