Szilárda
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Vilmos herceg és Katalin hercegné szokásukhoz híven 2018-ban is kiadtak egy családi fotót karácsonyra. Az idei kép pedig azért különösen érdekes, mert György herceg olyan ruhadarabot visel rajta, amilyet hivatalos fotón korábban még soha: hosszúnadrágot. Ez elég fontos divatmérföldkő az ötéves herceg életében, aki a királyi ház szigorú etikettje miatt, mostanáig kizárólag rövidnadrágban léphetett a nyilvánosság elé.

  Ez alól egyébként egyetlen kivétel mégis volt, Harry herceg esküvőjén a kisfiú hosszú fekete nadrágot és hozzáillő fekete kabátot viselt, így valójában akkor próbálhatta ki először, milyen érzés ezt a rendkívül felnőttes ruhadarabot hivatalos eseményen viselni.

 • A fotós, Andreas Hvid, piramison szexelő felvétele szinte senkit nem került el, aki látott internetet az elmúlt napokban. Így a fotója természetesen a pornóoldalakhoz is eljutott, az xHamster videómegosztó pedig le is csapott a lehetőségre, hogy esetleg együttműködjenek a dán férfival. 

  A pornócég Twitteren kereste meg a fotóst, akinek azt írták, látnának fantáziát abban, hogy a barcelonai Sagrada Famílián tetején forgassanak vele filmet. Hvid egyelőre nem reagált a megkeresésre, a poszt alatt viszont néhány megosztották, hol látnák még szívesen a fotóst és a csaját szexelni. Az ötletek között az Empire State Building, a párizsi katakombák, az Eiffel-torony és nemes egyszerűséggel a mennyország merültek fel.

 • A tudományos igényű ismeretterjesztés egy méltatlanul elhanyagolt műfaj, hol van már Öveges professzor? 

  De most végre, hiánypótló jelleggel itt a:

  FEHÉRJEDAL!!

  A dalt, az ELTE Természettudományi Kara és az MTA támogatásával, a MedInProt Fehérjetudományi Együttműködési Program készítette, és mindent megtudhat belőle a fehérjéről, azt is amit nem mert megkérdezni, például, hogy a fehérjék a 90-es évek magyar hip-hopját részesítik előnyben, stílusukban egy pitiáner stricire emlékeztetnek, és erőszakos halált halnak. 

  De felesleges is túlmagyarázni, az alkotás önmagáért beszél:

 • Szó szerint pénzeső miatt állt le a forgalom egy autópályán New Jersey-ben, bár a bankjegyek nem az égből, hanem egy páncélozott teherautóból hullottak ki szépen az aszfaltra.

  Ahogy a videón is látszik, az éppen arra autózó sofőrök kicsit megőrültek az ingyen pénztől és az autópálya közepén elkezdtek kiugrálni a kocsijaikból, hogy minél több bankjegyet felszedjenek. 

  Az eset csütörtökön történt, azóta a rendőrség egy közleményt is kiadott az ügyben, mint kiderült a forgalom hirtelen leállása miatt két baleset történt, ám arról nincs információ, hogy bárki megsérült volna. Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy a páncélozott teherautó ajtaja, hogyan nyílt ki.

  1.PNG

  A hatóság emberei egyébként arra kérik a pénzesőben megmártózottakat, hogy adják vissza az összegeket, amiket magukhoz vettek. Állítólag néhányan már jelentkeztek is ez ügyben, de azért vélhetően nem tapossák egymást az emberek azért, hogy visszaadhassák az útra kiszóródott pénzt.

  (via)