Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Vasárnap este Rain Dove szupermodell és partnere, Rose McGowan színésznő, akit leginkább Marilyn Manson egykori barátnőjeként, illetve a metoo-kampány arcaként ismerhetünk, jókor voltak jó helyen: Hawaiin egy autóbalesetben infarktust kapó férfi életét mentették meg. Egy szemtanú szerint Dove és McGowan is látta a balesetet és habozás nélkül odarohantak.

  Dove szájon át kezdte lélegeztetni a férfit és szívmasszázst is alkalmazott, míg a férfi magához nem tért, de utána is mellette maradtak, egészen addig, míg a mentők a helyszínre nem érkeztek. Az ötvenes férfi az infarktus után eszméletét vesztette, és nem volt pulzusa sem, a celebpáros tehát megmentette az életét.

 • Beugrott a vasárnapi Jacksonville Jaguars-Dallas Cowboys NFL-meccsre az MMA-sztár Conor McGregor a texasi csapat meghívására, a meccs előtt kicsit nekiállt dobálni is, és hát villámgyorsan kiderült az ír bunyósról, hogy még életében nem próbálkozott hasonlóval.

  DpgLzxZV4AAkGUq

  Hanyatt is dől dobás közben, a varrásra sem fog rá, hogy jobban irányítsa a labdát, amit súlylökésbe illő mozdulattal taszajt el.

  De legalább jó kedve volt, ez is fontos!

 • Mint korábban megírtuk, a rendőrség nyomoz a Basky néven Banksy stílusában alkotó ismeretlen művész ellen, aki megénekelte már Orbán Viktort vonaton ülve, újabban pedig repülővel közlekedve is. A rendőrség megkereste a Kétfarkú Kutyapártot, akik a művészetet hívták segítségül a válaszadáshoz. 

 • 35921713 10156337923136760 9217029345116160000 n
  Fotó: Arnold Schwarzenegger / Facebook

  Nem, nem kell hozzá Orbán Viktornak, esetleg Andy Vajnának lenni, hogy a nagy találkozás megvalósuljon. Vajna Tímea megsúgta (instagramján megosztotta), hogy sikerült fánkfüggővé tenni Conan, a barbárt. De A menekülő ember annyira nem tud szabadulni Vajnáné cégének termékeitől, hogy Két tűz között is Piszkos alkut kötne egy Ovizsaruval, csak az Arany János utca 19-21-ben reggelizhessen szinte minden reggel. Legyen akár Junior, esetleg Ikrek, ön is Kommandózhat az üzlet előtt, hogy elcsíphesse Az utolsó akcióhőst, mielőtt még Hull a pelyhes. Lehet, hogy csak A hatodik napon fog felbukkanni Az igazság nevében a Ragadozó, de az minden bizonnyal maga lesz Az Amazonas kincse.

  Tehát Schwarzenegger a Mr. Funkban szokott reggelizni szinte minden nap. Aki szpottingolni akarja, annak érdemes a környéken lennie. Hogy a színész mikor szokott reggelizni, azt Vajna Tímea nem osztotta meg követőivel.

  A dőlt betűvel szedett részek pedig egy-egy Schwarzenegger-filmet rejtenek.