Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A finoman szólva is botrányos szerdai parlamenti ülésnapon Tordai Bence élőben közvetítette az eseményeket a teremből. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy már az is vicces kicsit, hogy a sajtó nem tudósíthat mozgóképes formában a teremből, oda csak a fotósokat engedik be, ők is csak a karzatról dolgozhatnak, miközben a képviselők simán nyomhatnak facebook élőt is. 

  Screenshot 2018-12-13 at 10.40.07.png

  Amikor Tordai odalépett a fideszes képviselőkhöz, Rogán Antal egy papírlappal próbálta kitakarni a képet. Ez a mozdulat nagyon ismerős lehet valahonnan: 

  Ugyanezzel a módszerrel próbálták 2016-ban Stiller Ákos fotóst megakadályozni a vasárnapi boltzárral kapcsolatban kérdéseket benyújtani kívánó kopaszok, hogy befotózzon a Nemzeti Választási Irodába.

  Melyik a viccesebb?

  • 4
   Rogán Antal
  • 2
   Stiller Ákos
 • Két nap után szabadítottak ki egy férfit a tűzoltók egy kínai étterem szagelszívó csövéből Kaliforniában. Tudvalevő, hogy a szagelszívó szellőzők kialakításánál nem alapvető elvárás, hogy az bejáratként is használható legyen.

  Ezzel magyarázható, hogy amikor a férfi ezt mégis megpróbálta, kísérlete kudarcba fulladt. Kis híján ő maga is, legalábbis a tűzoltók szerint újabb egy napot már nem élt volna túl. Legelőször is szomjan halt volna, de az olajos, zsíros csőbe szorulva meg is fulladhatott volna.

  104760727 ductmain

  A közelben lévők a tetőről hallható segélykiáltásra lettek figyelmesek, ezért hívták ki a tűzoltókat – írta a BBC.

  Egyelőre nem tudni, hogy a 29 éves férfi mi célból akart lecsúszni az étteremhez, a hatóságok vizsgálják, hogy  betörési kísérletről van-e szó. Az egy órás munkával kiszabadított férfit kórházba szállították megfigyelésre, de gyors felépülése várható.

 • Ki nyerte a címlapversenyt?

  • 2381
   Ripost
  • 888
   Magyar Hírlap
  • 457
   Népszava
  • 104
   Magyar Idők

  FRISSÍTÉS: egyébként úgy tűnik, hogy ez a lipótmezőzés általános, ugyanis a Bors is ezzel támad, persze nem véletlenül, ugyanis Rogán Antal emlegette ezt a szerdai parlamenti ülésen. 

 • Nemrég bejárta az internetet annak az orosz papnak a története, aki rendszeresen Gucci- és Louis Vuitton-ruhákban pózolt az Instagramon. A pap viselkedését elítélte már az orosz ortodox egyház is.

  Az ügyben megszólalt Vjacseszlav Baszkakov, a luxuspap is, aki nagyon sajnálja a történteket, és azóta törölte is az Instagram-profilját. Egy közleményben azt is írta, hogy a közösségi oldalakon azt vette észre, hogy az emberek szeretnek kellemes, nem pedig bűnös dolgokról posztolni. Állítása szerint csak nyitott próbált lenni a világ dolgaira még úgyis, hogy többen figyelmeztették, ezt inkább ne tegye. Viszont meglátása szerint ezekkel a képekkel gyakorlatilag a szabadságért harcolt, bármit is értsen ezalatt.

  dd91260240b84b03b31c5b04aacb7300
  Fotó: instagram

  Hozzátette még, hogy rengeteg luxusruha valójában nem az ő tulajdona, így nem hord például Gucci-mamuszt sem otthon, hiszen egy pap ezeket meg sem engedheti magának. Ráadásul elmondása szerint idegfájásban szenved, és az orvosa "környezetváltozást" ajánlott neki, amibe új ruhák kipróbálását is javasolta. Szóval Vjacseszlav atya fogta magát, és luxusboltot luxusruháival fotózkodott, ahogy a gazdag tinédzserek és a NER-feleségek szokták. (Moscow Times)