Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Két nap után szabadítottak ki egy férfit a tűzoltók egy kínai étterem szagelszívó csövéből Kaliforniában. Tudvalevő, hogy a szagelszívó szellőzők kialakításánál nem alapvető elvárás, hogy az bejáratként is használható legyen.

  Ezzel magyarázható, hogy amikor a férfi ezt mégis megpróbálta, kísérlete kudarcba fulladt. Kis híján ő maga is, legalábbis a tűzoltók szerint újabb egy napot már nem élt volna túl. Legelőször is szomjan halt volna, de az olajos, zsíros csőbe szorulva meg is fulladhatott volna.

  104760727 ductmain

  A közelben lévők a tetőről hallható segélykiáltásra lettek figyelmesek, ezért hívták ki a tűzoltókat – írta a BBC.

  Egyelőre nem tudni, hogy a 29 éves férfi mi célból akart lecsúszni az étteremhez, a hatóságok vizsgálják, hogy  betörési kísérletről van-e szó. Az egy órás munkával kiszabadított férfit kórházba szállították megfigyelésre, de gyors felépülése várható.

 • Ki nyerte a címlapversenyt?

  • 2105
   Ripost
  • 775
   Magyar Hírlap
  • 413
   Népszava
  • 91
   Magyar Idők

  FRISSÍTÉS: egyébként úgy tűnik, hogy ez a lipótmezőzés általános, ugyanis a Bors is ezzel támad, persze nem véletlenül, ugyanis Rogán Antal emlegette ezt a szerdai parlamenti ülésen. 

 • Nemrég bejárta az internetet annak az orosz papnak a története, aki rendszeresen Gucci- és Louis Vuitton-ruhákban pózolt az Instagramon. A pap viselkedését elítélte már az orosz ortodox egyház is.

  Az ügyben megszólalt Vjacseszlav Baszkakov, a luxuspap is, aki nagyon sajnálja a történteket, és azóta törölte is az Instagram-profilját. Egy közleményben azt is írta, hogy a közösségi oldalakon azt vette észre, hogy az emberek szeretnek kellemes, nem pedig bűnös dolgokról posztolni. Állítása szerint csak nyitott próbált lenni a világ dolgaira még úgyis, hogy többen figyelmeztették, ezt inkább ne tegye. Viszont meglátása szerint ezekkel a képekkel gyakorlatilag a szabadságért harcolt, bármit is értsen ezalatt.

  dd91260240b84b03b31c5b04aacb7300
  Fotó: instagram

  Hozzátette még, hogy rengeteg luxusruha valójában nem az ő tulajdona, így nem hord például Gucci-mamuszt sem otthon, hiszen egy pap ezeket meg sem engedheti magának. Ráadásul elmondása szerint idegfájásban szenved, és az orvosa "környezetváltozást" ajánlott neki, amibe új ruhák kipróbálását is javasolta. Szóval Vjacseszlav atya fogta magát, és luxusboltot luxusruháival fotózkodott, ahogy a gazdag tinédzserek és a NER-feleségek szokták. (Moscow Times)

 • Egy nyugatnémet kisvárosban, Westoennenben a Dreimeister csokigyárban történt egy kisebb technikai hiba, ami miatt a gyárból nagyjából egy tonna csoki az utcára ömlött. A hideg járdán a folyékony csokoládé gyorsan megkeményedett, így a helyszínre érkező tűzoltók azon kívül lapáttal kezdték el felbontani a megszáradt csokiréteget, és forró vizet is bevetettek a megmaradó csokiszigetek eltűntetése érdekében.

  A cég vezetője Markus Luckey a helyi médiának azt mondta, a gyár szerdán kezd újra üzemelni. Azt is megjegyezte, hogy még szerencséjük is volt, hogy most, és nem karácsony előtt közvetlenül történt a meghibásodás, ugyanis az üzleti értelemben "valódi katasztrófa lett volna". (Guardian via Soester Anzeiger)