Szilárda
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szó szerint pénzeső miatt állt le a forgalom egy autópályán New Jersey-ben, bár a bankjegyek nem az égből, hanem egy páncélozott teherautóból hullottak ki szépen az aszfaltra.

  Ahogy a videón is látszik, az éppen arra autózó sofőrök kicsit megőrültek az ingyen pénztől és az autópálya közepén elkezdtek kiugrálni a kocsijaikból, hogy minél több bankjegyet felszedjenek. 

  Az eset csütörtökön történt, azóta a rendőrség egy közleményt is kiadott az ügyben, mint kiderült a forgalom hirtelen leállása miatt két baleset történt, ám arról nincs információ, hogy bárki megsérült volna. Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy a páncélozott teherautó ajtaja, hogyan nyílt ki.

  1.PNG

  A hatóság emberei egyébként arra kérik a pénzesőben megmártózottakat, hogy adják vissza az összegeket, amiket magukhoz vettek. Állítólag néhányan már jelentkeztek is ez ügyben, de azért vélhetően nem tapossák egymást az emberek azért, hogy visszaadhassák az útra kiszóródott pénzt.

  (via)

 • Clipboard57
  Fotó: Viasat3

  Ésszel tessen félni, javasolja a bulvársajtóban mostanában lecserélt melleivel haknizó Luxusfeleség Vivien, akit felhívtak telefonon, és azt mondták neki, hogy nyert 400 000 forintot. Namármost, ha ln Luxusférj Attila lennék, akkor nevetve csaptam volna rá a telefont a hívóra, fiam, a pedikűröm többe kerül naponta rongyos 400 000 forintnál felkiáltással, de Vivien, luxusfeleségség ide vagy oda, a kicsit is becsüli, és megadta a bankkártyája adatait a hívónak.

  De nem kapott pénzt. döbbenet.

  Aztán észbe kapott, és letiltatta a kártyát, amit egyébként nem nagyon használt eleve, hogy a csalók ne tudjanak vele mit kezdeni, bár alapesetben a számsorral nem is tudnának, ahhoz, hogy pénz legyen belőle, kell a 3 jegyű biztonsági kód a hátuljáról,

  AZT MEG ÉPESZŰ EMBER TELEFONON NEM ADJA KI, UGYE.

  A történet legszebb része a lecsengése, miszerint ezek a gazok utána még hívogatták is Luxusfeleség Vivient, hogy te, figyu, a kártyával baj van. A Blikknek elmesélt történetben ráadásul az szerepel, hogy többször is hívták, ezt sem értem teljesen miért nem vette fel és küldte el őket a picsába?

  A lényeg: bankkártyaadatot telefonon NEM adunk ki, oszt kalap.

 • A Mashable gyűjteményének köszönhetően ma is átélheti azt a borzongató, nyomasztást, hogy mennyire öreg. A lap ugyanis összeszedett 17 filmet, ami 2019-ben lesz pontosan 20 éves, és szinte biztos, hogy van köztük legalább egy, amiről önnek is olyan élménye van, mintha csak tegnap lett volna, hogy látta. Íme néhány cím a listáról:

  1. 10 dolog, amit utálok benned
  2. Mátrix
  3. Amerikai pite
  4. A csaj nem jár egyedül
  5. Harcosok klubja
  6. Kegyetlen játékok
  7. A múmia
  8. Ideglelés
  9. Csillagok háborúja I: Baljós árnyak
  10. Notting Hill

  És, akkor indulhat is a sírás azon, hogy régen minden jobb volt!

  Mátrix (1999)
  Mátrix (1999)
  Fotó: George Lewis / youtube
 • A 21. század egyik legjelentősebb rappere, a majdnem Magyarországon is koncertező Pitbull, egy személyéhez hasonlóan fontos slágerhez nyúlt, hogy elkészítse az év egyik legértelmezhetetlenebb felvételét: a saját verzióját a Toto együttes Africa című dalából. 

  toto-africa-1982-9

  A kubai származású zenész egyébként nem teljesen csak a saját szórakoztatására dolgozta fel az internet kedvenc számát, hanem az Aquaman című filmhez. Az eredményt a videóban meghallgathatja, de előre szólunk: utána már semmi nem lesz olyan, mint korábban.