Előd
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Henry Thomas, az 1982-es E.T., a földönkívüli című film főszereplője is beállt azon volt gyerekszínészek sorába, akik felnőtt életükben nem vetik meg a tudatmódosító szereket. 

  Egy betelefonáló értesítette az oregoni rendőröket, hogy egy gyanús jármű parkol egy, a forgalom számára fenntartott sávban az út közepén. A kiérkező rendőrök a kocsiban találtak rá Thomasra, aki nem intergalaktikus barátságokat szőtt éppen, csak be volt nyomva, mint a sakál. 

  TMZ / Washington County Jail
  TMZ / Washington County Jail

  Azt nem tudni, hogy milyen szer vagy szerek hatása alatt állt a családifilmes harmadik típusú találkozások hőse, akit bevittek a megyei rendőrségre.  A TMZ értésülései szerint Thomasra a kormányra dőlve találtak rá a rendőrök, akiknek úgy kellett felébreszteni a bóbiskoló színészt. 

 • Cigivel és élelmiszerrel fizet egy férfi egy venezuelai benzinkúton a Bloomberg videóján. A videóban megszólaló helyi szerint nem ritka, hogy a rohamosan értéktelenedő helyi valuta szerepét átveszi a cserekereskedelem, és ételt, cigarettát cserélnek az emberek üzemanyagra a töltőállomásokon.

  Bár a videó kicsit megrendezettnek tűnik, maga a jelenet elég életszerű, ugyanis az IMF becslései szerint az országban dúló hiperinfláció akár a millió százalékos szintet is elérhette az idén. A válságba sodródott dél-amerikai országban az emberek egészen unortodox módokon próbálnak boldogulni, van aki gerillának áll elkeseredésében, mások netes játékokban próbálják megkeresni a betevő falatot. 

  Forrás: Bloomberg Tic Toc
  Forrás: Bloomberg Tic Toc
 • PewDiePie az elmúlt néhány évben nem egyszer szaladt bele nagyobb botrányokba – ezeket, meg a karrierjét ebben a cikkben szedtük össze pár hónapja –, de alighanem most hozta össze élete legfurcsább ügyét, kiderült ugyanis, hogy

  minden hozzá kapcsolódó tartalmat betiltottak Kínában.

  132a294e88.png
  Fotó: YouTube / PewDiePie

  Erről, meg egy csomó más dologról egy szombati videójában beszélt, ahol azt is elmondta, hogy az egész azért történt, mert egy korábbi videóban beszélt Hongkongról, és olyan meméket mutogatott, amik Micimackóhoz hasonlították Hszi Csin-pinget.

  Emiatt most ha valaki Kínából rákeres arra, hogy PewDiePie, nem fog találni semmit, ami szerinte is elég vicces, de azért ennek ellenére bocsánatot kért mindenkitől, aki most emiatt nem tudja megnézni a videóit. Nem ő egyébként az első, aki az elmúlt időszakban bajba került: a Zedd nevű német DJ-vel például azért számoltak le, mert kedvelte a South Park készítőinek ironikus bocsánatkérését Twitteren, és mások mellett a Blizzard és az NBA is konfliktusba keveredett Kínával Hongkong miatt.

 • A hanglemezek esetében nem számít szokatlannak, hogy a lemezjátszó tűjének túlfutását megakadályozni hivatott kifutó barázdába titkos üzeneteket rejtenek a felvétel során, az ugyanakkor egyáltalán nem mindennapos, hogy egy egész programot rejtsenek el benne.

  Valószínűleg ennek köszönhető az, hogy a Prodigal nevű keresztény rockzenekar 1984-es, Electric Eye című lemezére rejtett programot egészen eddig nem találták meg, de a 8-Bit Show And Tell nevű YouTube-csatorna végre lerántotta a leplet a dologról.

  A program egyébként nem túl bonyolult, Albert Einsteintől és Jézustól vannak benne idézetek, de az egész így is marha érdekes, főleg mert ennyi ideig rejtve tudott maradni.

  (via)