Ödön
1 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Másodszorra rendezte meg a Dreamjo.bs a Szerethető munkahelyek versenyt. A kkv-k mellett idén már nagyvállalatok is nevezhettek. 700 cég pályázott, rájuk az interneten lehetett szavazni, így alakult ki a 125 legszerethetőbb cég (100 kkv és 25 nagyvállalat). 20 ezren szavaztak a cégekre, háromszor annyian, mint tavaly. Jó tudni, hogy Magyarországon közel 600 ezer vállalkozás működik. Az értékelések alapján a legszerethetőbb munkahelyek állatbarátok és lehet náluk távdolgozni. A zsűri pedig azokat a helyeket értékelte különösen nagyra, ahol figyelnek a munka és magánélet egyensúlyára.  A szerethető cégek többsége szoftverfejlesztéssel foglalkozik (második helyen marketinggel és kommunikációval), méretüket tekintve pedig klasszikus kisvállalkozások, 50 főnél kevesebb embert alkalmaznak.

  Legtöbben Budapestről és Pest megyéből jelentkeztek, de az ország több pontjáról érkeztek nevezések, összesen 45 városból. A szerethetők között lettek legszerethetőbbek, a zsűri a csütörtök esti gálán osztotta ki több kategóriában a különdíjakat, nekik: Sybrillo, Pearl Hunt, PV Napenergia, AYCM, Infosector, Prolan, Roar, Dorsium, Vodafone, Schibsted, eSense (utóbbi a közönségszavazást is megnyerte).

 • Különösen az, amit ő csinált a filmben. Meg is kapta az Aranymálnát érte, de nem bánja, mert senki sem tökéletes, nem, ön, a posztot éppen olvasó júzer sem. Jelentkezzen már az, aki csak kurvajó dolgokat csinált világéletében, és egy gyenge munkadarab nem került ki a keze alól! Na ugye.

 • Semmi duma, csak kattintson:

 • 43QI3ZACVJETHBHIKE3R255KQQ

  Miles Scott egy kaliforniai kisfiú, másfél évesen diagnosztizálták leukémiával. Öt éves korában a beteg gyerekek kívánságait teljesítő Make a Wish alapítvány és 20 ezer önkéntes óriási produkciót hozott össze a kedvéért: egy napra ő lehetett Batkid, aki Batman segítségével megmenti San Francisco városát, és leszámol a képregényekből ismert szupergonoszokkal. Üzentek neki az ISS űrhajósai, személyesen Obama elnök köszönte meg a hőstetteit, hatalmas show volt, biztos emlékeznek rá:

    

  Az alapítvány most, öt évvel később nagy örömmel tette közzé: Miles és az orvosai több éves küzdelme nem volt hiábavaló, a szuperhős srác úgy tűnik, teljesen meggyógyult.

  (via CBS)