Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megkeresztelték Hajdú Péter és párja, Láng Eszter kisfiát, de az esküvőjük még várat magára.

  Templomban ünnepelt a hétvége folyamán Hajdú Péter és menyasszonya, Láng Eszter. Vasárnap ugyanis megkeresztelték a bazilikában másfél éves kisfiukat, Dominikot. Mint a műsorvezető elárulta, római katolikusként fontos számára a vallás, keresztapja pedig pap volt, ezért mindhárom gyermeke meg van keresztelve. Hajdú Péter és kedvese viszont más fontos mérföldkőre is készül.

  Egy jó ideje ugyanis halasztódik a szerelmesek esküvője, melynek egészen profán oka van: Hajdú párjának babaúszással kapcsolatos vállalkozásával rengeteg munka van, így egyelőre nem tudnak a szervezésre koncentrálni. A műsorvezető ugyanakkor meg szeretné adni a módját a menyegzőnek, amihez belátása szerint alapos szervezés lesz szükséges.

  A templomi esküvő nem olyan egyszerű, hiszen az első házasságom templomban köttetett: azt előbb érvényteleníteni kell, illetve engedélyeztetni egy új szertartást

  – árulta el a tévés.

  „Az biztos, hogy nem szeretnénk sem túl nagy melegben, sem hidegben esküdni. Így marad az ősz, legrosszabb esetben jövő tavasz, de bízom benne, hogy idén ősszel meg tudjuk tartani! Nem szeretnénk nagy médiafelhajtást, csak barátok és családtagok, de így is lesz legalább száz fő. Nem parasztlagzi lesz, modern lagzira vágyunk, fellépőkkel, dj-vel. Egyedül a menyasszonytánc során egyezek bele, hogy hagyományos, mulatós zene legyen, de csakis akkor” – fejtette ki a Borsnak Hajdú Péter.

 • A Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült Barbie-film idén július 21-én debütál a mozikban. A játékgyártó még előtte megmutatta a legújabb kollekcióját, amelyben értelemszerűen olyan megjelenésű babák lesznek, melyeket a rajongók a filmben láthatnak majd. A figurák ugyanakkor nem kapják meg az őket alakító színészek kinézetét, ellenben minden másban tükrözik Barbie, Ken és az új karakterek jellegzetes stílusát. A legérdekesebb az egészben, hogy a kollekció számos felismerhető és kötelező tartozékot tartalmaz, köztük Barbie háromszintes álomházának minimásolatát és egy lenyűgöző rózsaszín RC Corvette-et is, amit már az előzetesben is láthattunk. 

  Az új kollekcióról készült képeket alább tekintheti meg:

 • Az Airbus repülőgépipari óriáscég bemutatta a következő generációs kabinokról szóló elképzelését.

  Az Airspace Cabin Vision 2035 koncepciója lehetővé tenné a jövőben azt, hogy az utasok olyan intelligens interaktív ablakokat érintsenek meg, amelyek megmutatják az utazási időt, és lehetővé tennék, hogy felfedezzék az úti cél városát. A vállalat a jövő héten Hamburgban megrendezésre kerülő Aircraft Interiors expón viszont még több érdekességről rántja majd le a leplet. Máris az egyik leglátványosabbnak ígérkezik viszont az üvegtetejű repülőgépek koncepciója, ami lehetőséget adna az utasoknak, hogy éjjel akár csillagokat is kémlelhessék a saját székükből.

 • Jennifer Lopez és Ben Affleck luxusotthona egy valóságos palotaszerű ingatlan a Benedict Canyon szomszédságában, Beverly Hillsben. Az 52 ezer négyzetméteres birtok egy hatalmas, tíz hálószobás otthonnak ad helyet. Található benne egy különálló, 5 ezer négyzetméteres sportkomplexum, amely egy fedett teniszpályával, társalgóval, edzőteremmel, bokszringgel, valamint egy két hálószobás őrházzal van felszerelve.

  További felszereltségek közé tartozik egy 10 férőhelyes garázs és további 80 autó számára kialakított parkoló, egy fedett szórakoztató pavilon szabadtéri konyhával, egy négyezer méter hosszú medence, és nem kevesebb, mint 24 fürdőszoba a helyszínen szétszórva. Az ingatlan egy diszkrét zárt közösségen belül található, és saját biztonságikapukkal van bebiztosítva, így ez a komplexum egy szabályos erődítmény.