Koronavírus adatok

2022. jan. 14.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Gusztáv
-5 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Youtube/Fox Sports
  Youtube/Fox Sports

  Az egykori profi, nehézsúlyú világbajnok bokszoló sokak szerint nem csak generációjának, hanem a teljes sportág történetének egyik legnagyobbja alakja. Nagyon úgy tűnik viszont, nem hiába hívták annak idején „Iron Mike"-nak, ugyanis láthatóan ha véletlenül néhány darts tű kerülne a kezébe, akkor sem jön igazán zavarba.

  Az ökölvívó legenda egy korábbi Fox Sports adásban való szerepléséről osztott meg egy videót instagram-oldalán, ahogyan éppen fején szemletakaróval készül célba venni a pár méterre előtte levő darts táblát.

  A műsorvezetőnő első dobásánál meg is jegyzi, hogy jó előjel ha valaki egyáltalán képes így eltalálni a táblát, de Tyson érthetően nem szerénykedik, ha reflexjátékról van szó. Harmadik dobását követően, már egyből módosítani is kellett az ott megfordult vendégek rekordlistáján. 

  Ezt a megmozdulást talán még az idei év darts világbajnoka, Peter Wright is csak úgy kommentálná, ahogy maga Tyson:

  Bullseye!

 • Leonardo DiCaprio megnézette színésztársával, Jonah Hill-lel a The Mandalorian sorozatot, ami nem nyerte el Jonah tetszését.

  GettyImages-1128659106
  Fotó: Matthias Nareyek / Getty Images Hungary

  DiCaprio és Hill A Wall Street farkasában játszottak együtt először, ami hatalmas siker volt mindkettőjük számára, legutóbb pedig a Netflix-féle Ne nézz fel!-ben szerepeltek, ezalatt pedig szobatársak is lettek arra az időre.

  Az IGN Hungary számolt be arról, hogy DiCaprio a forgatás során rávette Hillt, hogy nézze meg a Star Wars univerzumában játszódó The Mandaloriant, amiben mindenki kedvenc fejvadásza vigyáz a pici Grogura.

  Leo megnézette velem a The Mandaloriant, mialatt a Ne nézz fel!-t forgattuk. Baby Yoda nagyon cuki, de egyébként szarok az egészre, gőzöm sincs, miről szól az egész

  – mondta a színész, aki a Star Wars-filmekből se látott egy részt sem.

 • Az elmúlt néhány hónapban igazi átalakuláson ment keresztül a 30 éves énekesnő.

  Augusztusban tudatta követőivel, hogy életmódot váltott, ennek köszönhetően pedig sokat fogyott, és még a melleit is megműttette. Az eredménnyel kapcsolatban már akkor sem volt szégyenlős, ez pedig azóta csak még inkább fokozódott.

  Legújabb Instagram-bejegyzésében ugyanis ismét nem sokat hagyott a képzeletre, így kívánt jó éjszakát követőinek:

 • Csillámporral állt bosszút hűtlen barátján egy fiatal nő. 

  Jade Butters azon kapta a barátját, hogy az más lányokkal beszélget az interneten, illetve meg is csalta őt. A lány ezért azt találta ki, hogy  párja hűtlenségét  színes csillámmal fogja megbosszulni, amit a férfi összes holmijára rászórt.

  A zoknitól kezdve a fogkrémen át egészen a csalfa fél munkáscuccáig mindenhová került a fényes cuccból, aminek érthető módon nem örült a férfi, azonban az internet Jade oldalán áll, akit az egekbe magasztaltak a történtek után.