Vendel
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Különös korban élünk: a mozisok és a streaming-szolgáltatók nem győzik cinkelni egymást, hogy melyik formátumban lehet vagy nem lehet élvezni valójában a filmeket, és akik szerint természetesen kizárólag nagyvásznon, azok néha megpróbálják kitiltani a netflixes filmeket a fesztiválokról vagy az Oscar-gáláról.

  És akkor a Netflix közli, hogy az egyik, hamarosan online megjelenő filmjük újranyitnak egy bezárt New York-i mozit.

  A Marriage Story című filmről van szó, amelyben Scarlett Johansson és Adam Driver játszanak el egy válófélben lévő párt, a mozi pedig a nemrég bezárt, azelőtt viszont hetven évig működő manhattani Paris, aminek amúgy hosszútávú bérlői is szeretnének lenni, és hasonló tárgyalásokban vannak a Los Angeles-i Egyptian Theaterrel is - írja az Indiewire.

  A filmet egyébként mi már láttuk (moziban), itt lehet elolvasni a kritikánkat róla, aztán november 29-én Magyarországon mozikba is kerül majd a film.

  Kapcsolódó

  Ha eddig nem utáltad az exed, majd válás közben meggyűlölöd

  Scarlett Johansson és Adam Driver kihozzák egymásból a legrosszabbat. A Marriage Story fájdalmasan pontosan mutatja meg, hogy válik ellenséggé az exférj és az exfeleség.

 • alkalmatlan

  Ha valaki az önkormányzati választások előtt rendszeresen fogyasztott kormánypropagandát, akkor erről a kifejezésről egyértelműen Karácsony Gergely ugrik be. Nem véletlenül, ugyanis nem telt el úgy nap a választások előtti időszakban, hogy a Fidesz-média, a kormánypárt bejáratott beszélő fejei vagy maguk a politikusok ne azt szajkózták volna, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelölt

  alkalmatlan

  Budapest vezetésére.

  Karácsony végül elég fölényesen megnyerte a választást Tarlós Istvánnal szemben, ahogy a Fidesz elvesztette Budapest nagy részét, illetve egy rakás megyeszékhelyet és stratégiailag fontos települést is.

  Ennek az eredménynek a fényében különösen szórakoztató az a videó, amit egy

  alkalmatlan

  nevű felhasználó töltött fel a Youtube-ra. A videót az a három évvel ezelőtt videó ihlette, amelyben Donald Trump megválasztása után töltöttek fel, és összegyűjtötték benne, hogy hányszor és hány helyen állította azt az amerikai média, hogy Trump biztosan nem lesz az új amerikai elnök.

  A magyar verzióban kétségkívül az a legszórakoztatóbb, hogy a Schmidt Mária mellett utolsóként kitartó Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, aki három különböző alkalommal is elmondja a köztévén, hogy Karácsony Gergely

  alkalmatlan

  , de mondhatnánk Tarlós Istvánt is, aki Karácsony

  alkalmatlan

  sága ellenére is el tudta veszíteni a fővárost, vagy azt a Kocsis Mátét, aki egykori józsefvárosi polgármesterként végignézte, hogy hiába tartotta többször is

  alkalmatlan

  nak Karácsonyt, az egykori kerülete felett az irányítást átvette az ellenzék a választások után.

  Ön szerint Karácsony Gergely

  • 789
   A L K A L M A T L A N
  • 401
   nem alkalmas
  • 97
   Alkalmatlan
  • 74
   ALKALMATLAN
 • The Rock, vagyis A Szikla, azaz Dwayne Johnson posztolt magáról egy képet az Instagramra, ami azóta is lázban tartja a rajongókat. A visszaemlékezős képen azt állítja magáról, hogy 15 évesen látható, de a fotón egy teljesen kifejlett férfit lehet megszemlélni. Legalábbis a követők szerint valami nagyon nem oké, mert senki nem ismer egy 15 évest sem, aki így nézne ki. 

  A leírás szerint egyébként nem csak a 2019-ben furcsa ez a kép, de már akkor is minden tanár és diák azt hitte a Szikláról, hogy egy beépített zsaru. Szóval ön szerint mi történik ezen a képen? 

  71234293 740540406358228 8411458622117438815 n
  Fotó: Instagram

  Mi történik ezen a képen?

  • 1750
   Semmi extra, én is pont így néztem ki 15 évesen
  • 1261
   Egészen biztos, hogy Dwayne Johnson mindenkit szivat
 • Renée Zellweger Judy Garland szerepében
  Renée Zellweger Judy Garland szerepében
  Fotó: outnow.ch

  Idén ötven éve halt meg Judy Garland, aki már gyerekként világhírűvé vált az Óz, a csodák csodája Dorothyjaként, és egészen élete végéig turnézott a film főcímdalával, a Somewhere Over The Rainbow-val. Ez így persze csodás tündérmesének tűnhet, de a valóság az, hogy a színésznőt már kisgyerekkora óta iszonyatosan kihasználták, nem engedték enni, étvágycsökkentőkkel, majd antidepresszánsokkal tömték, dagadtnak nevezték, hogy ezzel kényszerítsék a hollywoodi stúdió elvárásainak betartására. Garland mindössze 47 évet élt, gyógyszertúladagolásban halt meg 1969-ben: a szakértők szerint nem öngyilkosságról, hanem véletlenről volt szó, hiszen Garland eddigre már annyi gyógyszert szedett, hogy a halálos dózis sem volt olyan nagyon sokkal több a rendes adagnál.

  Ezt a történetet a közeljövőben két, egészen eltérő megközelítésből is megnézheti bárki. A nagyobb reflektorfény persze a játékfilmes, Garland életének utolsó évére koncentráló, hollywoodi szuperprodukción, a Judyn van, amelyért már most szinte biztosra vehető, hogy Oscarra fogják jelölni az egyébként valóban jól játszó Renée Zellwegert. Ez a magyar mozikban január 23-tól lesz látható.

  De pénteken bemutattak egy dokumentumfilmet is Judy Garlandról, egyelőre még csak egy amerikai tévécsatornán. A Sid & Judy címe arra utal, hogy a dokumentumfilmben fontos szerepe lesz Garland harmadik férjének, Sidney Luftnak, akinek az emlékirataiból Jon Hamm és Jennifer Jason Leigh olvasnak fel. De ez a film is beszél persze a problémákkal teli gyerekkorról, a függőségekről, de érinti majd azt az ünnepséget is, amelyet 2017-ben rendeztek, amikor Garland földi maradványait átszállították a Hollywood Forever Cemetarybe.

  A két film közötti kapocs is Sidney Luft: a Judyban is fontos szerepe van a harmadik férjnek, Garland két kisebb gyereke apjának. Hogy a dokumentumfilm milyen formában jut el Magyarországra, arról nincs hír, de online alighanem elérhető lesz idővel.