Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Angie Shipp számára pótolhatatlan volt az az eljegyzési gyűrű, amit a strandon veszített el nyaralás közben, ám végül egész szürreális módon került hozzá vissza.

  A 38 éves nőben egy világ tört össze, amikor elvesztette  néhai anyósának gyűrűjét, miközben épp a Skóciában strandolt a Yellowcraig Beachen.

  A családi ereklyét még Angie apósa vásárolta 1973-ban, amivel megkérte kedvese, Sue kezét. Sue 2010-ben hunyt el rákban. 

  A gyűrű 2022 júniusában veszett el, a kétségbeesett nő pedig felkeresett egy olyan szervezetet, ahol kifejezetten ilyen ügyekkel foglalkoznak. Ketten is jelentkeztek a feladatra, és néhány nappal elő is került Angie gyűrűje, amit egy kutyakakis zacskóban találtak meg.

 • A színész verset is írt a Cora nevű kislánynak.

  Napok óta terjed a neten egy poszt, amelyben egy édesanyja Woody Harrelson színészhez hasonlítja 9 hónapos kislányát, Corát. A fotómontázson egymás mellé szerkesztette gyermekét és az Emmy–díjas sztárt, a hasonlóság pedig még magának Harrelsonnak is szemet szúrt. Tegnap ugyanis ő maga osztotta tovább a bejegyzést saját Instagram oldalán, egy rövid, általa írt verssel kiegészítve.

  Óda Corához:

  Imádnivaló kisgyermek vagy,

  Hizelgő, hogy hozzád hasonlítanak

  A mosolyod csodás

  Bárcsak nekem is ilyen hajam lenne

 • 2022 augusztus 18-án kerül fel a Disney+ kínálatába a She-Hulk: Attorney at Law (Amazon: Ügyvéd), ami a Marvel univerzumban játszódó vígjátéksorozat lesz, és Tatiana Maslany alakítja a címszereplőt.

  DD
  Fotó: YouTube

  A sorozat már az első előzetes előtt sem nyerte el a rajongók tetszését, amit a további mozgóképes anyagok sem változtattak meg, sőt, főként mindenkit az érdekel, hogy ebben láthatjuk viszont Charlie Cox Fenegyerekét, aki eddig a Netflix égisze alatt futó Daredevilben  alakította a vak igazságosztót.

  Charlie Cox egyébként már a Pókember: nincs hazaútban is szerepelt, igaz, akkor ikonikus jelmeze nélkül. A She-Hulk legutóbbi előzetesében azonban már jobban megnézhetjük magát Daredevilt, aki a klasszikus piros-sárga ruháját fogja viselni a sorozatban. Senkit ne tévesszen meg, akárcsak a legtöbb szuperhős, Daredevilnek is több jelmeze van, nem csak a teljesen bordó verzió.

  Daredevil nem csak itt, de 2024-ben saját sorozatában is felbukkan majd, ami a Born again alcímet viseli, bár erről a szériáról egyelőre nem sokat tudni, csak annyit, hogy 18 részesre tervezik és szintén a Disney+-on lesz elérhető.

 • Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Mandalorian, The Boys) nemrég elhintette, hogy szívesen csatlakozna az MCU-hoz, méghozzá nem is akármilyen szerepben.

  A dán származású, Esposito ugyanis arról beszélt, hogy még nem dolgozott együtt a Marvellel, viszont lefolytattak már egy-egy tárgyalást, ahol olyan szerepekről beszélgettek, mint az X-men Magnetója, vagy épp X-Professzor, és a Fantasztikus 4-es nemezise, Doktor Doom is. Mind a három karakter igen nagy névnek számít a Marvelen belül, ráadásul bármelyikben szívesen látnánk Espositot, így kíváncsian várjuk a fejleményeket.

  Magneto szerepében eddig Sir Ian McKellent, majd Michael Fassbendert láthattuk, míg X-Professzort Sir Patrick Stewart és James McAvoy alakította a korábbi X-men filmekben.