Kolos, Georgina
1 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csütörtökön mutatták be a 2019-es F1-szezonra készített McLarent, a bemutatón persze ott volt a csapat két pilótája, Carlos Sainz és Lando Norris is, és természetesen ők is pózoltak, hogy megmutassák többek között az új overallokat.

  Csakhogy a fotózás után feltűnt valami furcsa: a 24 éves Sainz kezei úgy néznek ki, mintha vagy legalább 70 éves lenne, vagy mint aki egész álló nap azt műveli a kézfejével, mint amit Sylvester Stallone a Túl a csúcson filmben a karjával.

  Nézzék csak, Sainz az összes Stallone-eret a kézfejeire rakta valahogy.

  Screen Shot 2015-12-22 at 6.55.03 PM
 • Hogy miért csinált ilyet, ráadásul úgy, hogy egy gyerek is vele volt, sajnos nem derül ki a videóból, de ilyen felvételeket eddig csak terrortámadásokkor láttunk.

 • Ez itt a legjobb betétdal Oscar-díjára legesélyesebb Shallow című nótát előadó és társ- dalszerzőként jegyző Lady Gaga háta, rajta egy friss varrással, amit a filmben is előadott La Vie En Rose című Édith Piaf-sanzon ihletett. Érdekesség még, hogy Bradley Cooper, a film rendezője és férfi főszereplője akkor szeretett bele Lady Gaga hangjába és karakterébe,m amikor egy jótékonysági gálán pont ezt a nótát adta elő.

 • Pár órája mutattuk meg, hogy a Bátor Tábor angyalföldi irodája előtt egy Tabor1 rendszámú A7-es Audi parkol, és értetlenkedtünk, hogy ezt így hogy. A súlyos beteg gyerekeknek élményeket szerző Bátor Tábornál jobb és hitelesebb magyar civil szervezet nem sok van, ezért roppant furcsa volt, hogy ilyen módon összefüggésbe kerülhettek egy prémiumkategóriás kocsival.

  Először a Bátor Tábor közölte, hogy nincs közük a kocsihoz, majd az autó tulajdonosa jelentkezett. Innentől idézzük a levelét:

  Kérlek, hogy a cikket vegyétek le/módosítsátok stb. (nem tudom, mi a szokás ilyenkor). Az én autóm van rajta, amivel a Reklámeszköz.hu cég bejárata előtt parkoltam tegnap (egy popup fal előlapért mentem oda), ami mellett az az irodaház van, amiben a Bátor Tábor is irodát bérel.

  Nem gondoltam volna, hogy a parkolásnál ennyire körültekintőnek kell lennem :)

  Csatolom az autó forgalmiját igazolásképpen.

  Elnézést kérek a Bátor Tábortól is, nem gondoltam volna, hogy ezzel ilyen problémát okozok. Megígérem, hogy idén nekik fogom majd felajánlani az SZJA-m 1%-át:) Költsék el a beteg gyerekekre, ahogyan eddig is tették, én legalábbis csak jót hallottam korábban róluk.

  Köszönettel

  Tábor István

  A Bátor Tábortól, Tábor úrtól és az olvasóktól is elnézést kérünk a történtekért: vannak ilyen véletlenek.