Donát
-3 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Miután kirúgták a jubileumi, 25. James Bond-film rendezőjét, aztán hosszú ideig nem jelentették be, hogy ki is fogja rendezni a filmet, amelynek kőbe vésett bemutatója már van, de stábja még nincsen, már lehetett tudni, hogy nincs itt minden rendben. Aztán bejelentették, hogy a rendező Cary Fukunaga lesz, és minden halad a maga kerékvágásában, megtartják a bemutatót, ahogy kell, 2020 Bálint-napján, talán azért pont akkor, mert az új film végre arról szól majd, hogy annyi Bond-lány megfektetése után a 007-es megtalálja az igaz szerelmet, egy csendes, de gyönyörű esküvő és egyszerre bulis és meghitt nászút után gyereket vállal, majd rájön, hogy a szaros pelenka és a lakás gyerekbiztossá tétele olyan feladatok, amelyek sikeres megoldásához nem elég az a bizonyos gyilkolási engedély sem.

  Mindenesetre ha tényleg ez lesz a sztori, akkor nagy a baj, mert megváltozott a bemutatódátum: a romantika piros betűs ünnepéről átkerült Húsvétra, egész pontosan 2020. április 8-ra. Reméljük, lesz valami nyulas a filmben a változatosság kedvéért, vagy legalább valami festett tojásos, ha már így alakult. Addig meg még van idő kitalálni, mit csináljuk a Bálint-napi randin így, hogy se James Bond-, se A szürke ötven árnyalata-film nem lesz épp a mozikban.

 • Ha ön szereti akkor azért, ha meg kifejezetten indulatba jön a hupikék törpikék láttán, akkor meg azért érdekes, hogy 2762 hupikék törpikének öltözött, fehér sapkás, kékre sminkelt embert gyűlt össze szombaton a dél-németországi Lauchringen településen.

  Belegondolni is fájdalmas ugye? Akkor szóljon és tapadjon a dallam mára: 

  Ez a szombati találkozó volt amúgy az eddigi legnagyobb "törp" találkozó, világrekord.

  Az előző rekordot 2009-ben diákok állították fel Walesben. Az akkori találkozón 2510-en vettek részt.

  A mostani rekordot felállító, baráti társaságból alakult egyesület 2016 februárjában egyszer már megpróbálkozott a rekord elérésével. Akkor a szomszédos Waldshut-Tiengen településen 2149 "hupikék törpöt" számláltak, de egy új rekordhoz még kevesen voltak.

 •  Túl nehéz a feladat? Hirdess szükségállapotot!

  Ezzel a mondattal és festménnyel reagált a színészet mellett néhány éve már festőként is előbújt Jim Carrey Donald Trump amerikai elnöknek arra a húzására, hogy szükségállapot kihirdetésével akarja lehetővé tenni a mexikói határfal megépítését. De gondos szemlélő még azt is megállapíthatja a festményt elemezve, hogy Carrey Trump eggyel ezelőtti hírére is reagált, amely szerint az elnök 110 kilósra hízott, ami nem csoda, ha csak gyorskaját eszik, és csak a golfot tudja mozgásként elszámolni.

  Nagyszerű hír! A Hatalmas Nemzeti Szükségállapot a határainkon nem befolyásolja negatívan a Vezér golfmeccsét!

  - fűzte még hozzá a műalkotáshoz Jim Carrey.