Aliz
6 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A magyar UNICEF és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság kedden a gyermekek világnapja alkalmából rászabadított rá néhány gyereket Budapesten a II. kerületi tűzoltóságra.

  Szerencsére pont volt kéznél néhány gyerekméretű tűzoltó ruha, úgyhogy a megfelelő munkavédelmi felszerelésben lehetett dilizni (meg ismerkedni kicsit a tűzoltók munkájával).

 • Megvan még az Okilly Dokilly, a Simpson család Ned Flanders nevű figurája előtt fejet hajtó, pontosabban vadul hajat rázó metálzenekar? Bizonyára valami kísértetiesen hasonló rajongás hozta össze a Grindfeld nevű formációt is, csak ennek tagjai nem Simpsonék közvetlen szomszédjára függtek rá (a metál mellett), hanem a Seinfeld című sorozatra. November 23-án hozzák ki az első EP-jüket, aminek 5 Songs About Nothing lesz a címe, és minden dalát a sorozat valamelyik része ihlette.

  Egy számot már meg is lehet hallgatni a hamarosan megjelenő anyagról:

  5 Songs About Nothing by Grindfeld

 • Az Egyesült Államokbeli Washington államban egy autós lefilmezte, amint LAZACOK kelnek át előtte keresztbe a pár centi vízzel borított autóúton. 

  A YouTube-ra egy hete feltöltött videó leírása szerint az út mellett haladó folyó kiáradt, az általában az árral együtt úszó lazacokat pedig megzavarta, hogy a megszokott mellett más irányokba is terjed a víz. Ezért össze-vissza úsztak, például a túloldalra, ahol valószínűleg semmi jó nem várta őket. 

  utihal.gif
 • Álhírnek bizonyult, hogy veszett mosómedvék terrorizálják a lakosságot Nyugat-Virginiában, valójában csak almacefrén berúgott állatok randalíroztak, méghozzá annyira, hogy a helyi rendőrségnek két állatot a józanodás idejére fogdába is kellett tennie.

  A miltoni rendőrség még a hétvégén kapott több bejelentést is a gyanú szerint megvadult állatokról, amik miatt lakossági felhívást is közzétettek, hogy mielőbb józan útra vezethessék a mosómedvéket. (A hétvégén elfogott két állatot egy közeli erdő szélén másnap már el is engedték.)

  46022130 954296461429807 1272583618505474048 n
  Fotó: Facebook / Milton (W.V.) Police Department

  via Huffington Post